Gazelle Chamonix

Voor elke rit

Als je kiest voor de fiets. Dan kies je Chamonix. Of het nu gaat om de rit naar je werk of die mooie tocht tijdens de vakantie. Jij gaat en staat met de fiets! Omdat je de Chamonix voor verschillende doeleinden gebruikt, hebben wij ervoor gezorgd dat de fiets zo comfortabel mogelijk is. En dit alles in een actief jasje.

  • Veel comfort in een actief jasje
  • Met of zonder ondersteuning
  • Accukeuze tot 630 Wh

De nieuwe Chamonix e-bike

Linda, Product Manager bij Gazelle, vertelt je alles over de nieuwe e-bike Chamonix HMS.

Onze Chamonix e-bikes zorgen ervoor dat je nog vaker wilt fietsen. Je kunt kiezen tussen verschillende uitvoeringen: comfortabele e-bike met brede banden, een e-bike voor woon-werkverkeer of een sportieve e-bike voor de recreatieve tocht. Bekijk ze allemaal. 

Veel comfort in een actief jasje

Omdat de Chamonix voor zoveel doeleinden wordt gebruikt, is comfort heel belangrijk. Maar dat wil niet zeggen dat dat niet in een actief jasje kan. Het modern gestylede frame in combinatie met de krachtige hydraulische schijfremmen benadrukken de actieve look. En dankzij de gemakkelijk verstelbare stuurpen fiets je altijd vanuit de optimale, meest comfortabele zitpositie.

Met of zonder ondersteuning

De Gazelle Chamonix familie bestaat uit elektrische fietsen en fietsen zonder ondersteuning. Zoek je een comfortabele fiets met veel versnellingen om een lekkere tocht door de heuvels te maken of een onderhoudsvrije fiets voor je dagelijkse rit naar het werk? Met of zonder trapondersteuning? Er is een Chamonix voor iedereen!

Accukeuze tot 630 Wh

De elektrische Chamonix modellen hebben een krachtige Shimano STEPS 6100 middenmotor. Geschikt voor alle ritten die je met de Chamonix maakt. En omdat je gaat en staat met de fiets kun je kiezen voor een accu met een extra grote capaciteit. Want met de 630 Wh accu kun je eindeloos blijven fietsen.

DOWNLOAD DE GEOMETRIE VAN Chamonix E-BIKE

Geometrie Chamonix

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Het zegt iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort. Om het beste frame voor jou te vinden, is het belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen.

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Download de geometrie van onze Chamonix.

Download de geometrie
Gazelle Chamonix E-bike
Gazelle Chamonix E-bike
Gazelle Chamonix e-bike

Alle Chamonix fietsen

Bekijk alle Chamonix fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes