Classic

De echte retro omafiets

Deze robuuste retro fiets maakt al jouw mooie momenten mee. Een middag met vrienden naar het park of een uitje in de stad? Deze coole retro omafiets brengt je er, zwaar relaxt! Een heavy sporttas is geen probleem. Zoek je een opvallende omafiets met een hippe styling of heb je liever de herkenbare zwarte lak op dit stalen ros? De Classic die je zoekt zit er altijd tussen, nice toch?!

Altijd in stijl

“Onze eigentijdse omafiets”

We kennen de nostalgische omafiets met zwart frame, maar Gazelle heeft het assortiment uitgebreid met vrolijke kleuren. Pick your styling! Altijd een passend bij jouw lifestyle.

Arroyo
Arroyo

Extra's

De fietsen zijn sterk, robuust en zijn voorzien van een stevig frame. Uit te breiden met unieke voordrager, hoe vet is dat!?

Robuust

Onze 28 inch omafietsen zijn herkenbaar aan het lakdoek over de kettingkast. Door de keiharde laklaag op het frame kan de omafiets tegen een stootje.Onderhoudsarme fiets die je overal mee naartoe kunt nemen, chill!

Arroyo

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.