Gazelle Miss Grace

Gestyled tot in de puntjes

Ziet ze er niet fantastisch uit? Vrouwelijk én stoer tegelijk doet ze haar naam eer aan: Miss Grace. Altijd gestyled tot in de puntjes laat deze transportfiets met brede banden zich aangenaam licht besturen. Op de praktische voordrager neem je mee wat jij wilt. En voor een duwtje in je rug kies je deze miss ook in elektrische uitvoering.

Transport

"Praktisch en toch stylish"

Meenemen wat jij wilt op de praktische voordrager. Boodschappen- of schooltas, niets is te zwaar. Nog meer te vervoeren? Kies dan voor de Miss Grace achterdrager, dan kun je echt alles meenemen.

Miss Grace
Miss Grace
Arroyo
Miss Grace

Steady

Door de dubbele pootstandaard en het stuurslot blijft jouw fiets staan, hoeveel je ook meeneemt. Zelfs met een gevuld krat of een zware tas aan het stuur, blijft de fiets steady staan.

Altijd in stijl

Onze vrouwelijke Miss Grace is verkrijgbaar in heel veel stylings. Altijd wel eentje die bij jou past! Zo geef je iedereen het nakijken: in de stad, op een heuvel of op weg naar het werk.

Miss Grace
Miss Grace

Miss Grace

Deze miss is ook verkrijgbaar als e-bike met Bosch middenmotor of Panasonic voorwielmotor én in kindermaten voor jouw kleine miss. Zo is er altijd een uitvoering die past bij jouw fietstocht.