Gazelle Tour Populair

De échte klassieker

De Tour Populair is de echte klassieker onder de fietsen. Hier begon het allemaal mee. Stalen buizen gebogen tot een onverwoestbaar en een iconisch frame. Afgemonteerd met stalen spatborden compleet doorgestyled. Wist je dat de belijning op de spatborden en het balhoofd nog steeds handmatig aangebracht wordt in onze fabriek in Dieren? Het vakmanschap en de liefde voor fietsen komen samen in de ultieme klassieker, de Tour Populair.

Karakter

“125 jaar fietsgeschiedenis in 1 fiets”

Tot in de puntjes doorgestyled. Een ingelegd balhoofd, belijning op de borden, authentiek lakdoek en zelfs het witte spatborddeel, je proeft een en al karakter.

Een ingelegd balhoofd, belijning op de borden, authentiek lakdoek en zelfs het witte spatborddeel, je proeft een en al karakter.
Onze Tour Populair is tot in de puntjes doorgestyled
De Tour Populair is tot in de puntjes doorgestyled

Relax

Deze omafietsen zijn sterk, robuust en zijn voorzien van een stevig frame. In het frame vind je nog steeds de zogeheten damesbocht terug. Door deze buiging in de onderbuis is opstappen makkelijk en zit je heerlijk relaxt.

Deze omafietsen zijn sterk, robuust en zijn voorzien van een stevig frame.
De Tour Populair is robuust, tijdloos en gaat generaties mee

Robuust

Gazelle maakt al meer dan een eeuw fietsen. En de omafiets is tot op de dag van vandaag nog steeds onderdeel van het assortiment. De fiets is robuust, tijdloos en gaat generaties mee. De combinatie van klassieke elementen met moderne technieken maken deze fiets geliefd.