Gazelle Van Stael

Van Stael it is!

Alles aan deze fiets ademt snelheid en authenticiteit uit. Deze retro racer stuurt je snel en soepel door het drukke stadsverkeer onderweg naar een vers gemaakte spicy latte in de zon op het terras. Een stalen fiets, daar gaat je hart toch sneller van kloppen?! De kracht die dat stijve frame uitstraalt, met haar slanke buizen die samenkomen in retro lugs. De glimmende stalen spatborden. De retro racebanden. Het lederen Brooks zadel en authentieke handvatten. Zelfs een stalen bel. Alles klopt aan de Van Stael. Oude tijden herleven als nooit tevoren!

Retro

“Geïnspireerd op dé klassieker uit eigen huis: de Tour de France”

Super coole retro fiets. Het stalen frame, geïnspireerd op het vintage tour de France model uit 1915, combineert nostalgie met moderne styling. Deze fiets straal snelheid en authenticiteit uit!

Details

De Van Stael is afgemonteerd met een Brooks zadel en bijpassende grips die de Van Stael zijn unieke look geven. Haar slanke buizen die samenkomen in retro lugs, de glimmende stalen spatborden en de retro racebanden: alles klopt aan deze snelle citybike!

Haar slanke buizen die samenkomen in retro lugs, de glimmende stalen spatborden en de retro racebanden:
Ondanks het stalen frame is de fiets opvallend laag in gewicht; slechts 12,8 kg.

Lichtgewicht

Ondanks het stalen frame is de fiets opvallend laag in gewicht; slechts 14,2 kg. Dit maakt deze fiets een enorm snelle en zeer wendbare racer. De Van Stael is gemaakt om je snel en makkelijk door de stad te verplaatsen. Om mee gezien te worden.

Extra’s

Uit te breiden met vouwslot in zwarte lederen case, verlichtingsset in chroom-look, unieke stalen voor- en achterdrager. Pas jouw Van Stael aan aan jouw eigen wensen.

Pas jouw Van Stael aan aan jouw eigen wensen.