Je eigen Gazelle fiets voor een vast bedrag per maand!

Het Gazelle Privé Plan:

  • ✔ Kies jouw eigen Privé Plan fiets 
  • ✔ Selecteer je opties (ANWB Fietsverzekering + Pechhulp, Verlengde Garantie)
  • ✔ Vaste maandlasten, looptijd (24, 36 of 48 maanden) en rente
  • ✔ Direct eigenaar van je nieuwe fiets
  • ✔ Betrouwbare financiering speciaal ontwikkeld voor fietsen
  • ✔ Eenvoudig en snel online geregeld
  • ✔ 1100 servicepunten in Nederland

Kies je fiets en bereken je maandbedrag

Zo werkt het Gazelle Privé Plan

Met het Gazelle Privé Plan is zorgeloos fietsen voor iedereen bereikbaar

Voor een vast bedrag per maand fiets jij nu echt zorgeloos weg op een gloednieuwe Gazelle. En je profiteert van extra voordelen, zoals ANWB Fietsverzekering en Pechhulp. Bovendien regel je alles eenvoudig online. Hoe werkt dit?

1. Kies je Privé Plan fiets (e-bike of stadsfiets)
2. Selecteer je opties: ANWB Fietsverzekering en Pechhulp, accu, Verlengde Garantie en de looptijd van de financiering
3. Vul alle gevraagde (financiële) gegevens in 
4. Sluit eenvoudig de financiering online af 
5. Haal je fiets op bij de door jou gekozen Gazelle-dealer en je bent direct eigenaar. Geen verrassingen achteraf. 

Kies jouw fiets en bereken je maandbedrag

Nieuw: Gazelle Private Lease

Voor een vast bedrag per maand fiets jij nu echt zorgeloos weg op een gloednieuwe Gazelle Orange C7+ HFPDit is een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder dat je het gehele bedrag in één keer moet betalen. Zodra het contract is afgelopen, lever je de fiets in bij jouw Premium Gazelle-dealer. Een contract afsluiten is al mogelijk voor 36 maanden.

In het complete leasepakket is alles geregeld (fiets, accu, verzekering, pechhulp, service, garantie en onderhoud) en jij kunt voor een vast maandelijks tarief zonder zorgen fietsen!

Lees meer over Private Lease bij Gazelle

Wat kun je kiezen in het Privé Plan?

Kies je accu

Wil je een elektrische fiets van Gazelle? Kies dan je eigen accu en actieradius! Onze Bosch en Impulse fietsen worden standaard geleverd met een zilveren accu. Kies je voor Panasonic? Dan krijg je altijd standaard een bronzen accu.

Verlengde GarantieGazelle fietsen zijn kwaliteitsfietsen, daarom kun jij bij een e-bike van Panasonic en Impulse twee jaar extra garantie kiezen op alle elektrische onderdelen. Kies deze optie bij het samenstellen van jouw financiering.

ANWB Fietsverzekering

 en Pechhulp

Geen zorgen meer als je fiets gestolen wordt of buiten jouw schuld om kapot gaat. Met de ANWB Fietsverzekering dek je de grootste risico’s af. Geen zorgen meer onderweg, want met de ANWB Pechhulp kom je altijd thuis. Selecteer dit bij jouw fiets en je bent zolang als je looptijd verzekerd.

Looptijd financiering

Bij het samenstellen van je eigen Privé Plan kies je een looptijd van de financiering. Je kunt kiezen om je fiets (inclusief eventuele verzekering, pechhulp, accu en verlengde garantie) in 24, 36 of 48 termijnen af te betalen. 

Elektrisch voordeel

Kies je voor een elektrische Gazelle bij het Gazelle Privé Plan, dan geniet je van extra voordeel. Je kunt niet alleen je accu kiezen, ook de Verlengde Garantie op alle elektrische onderdelen is een keuze (bij Panasonic en Impulse, bij Bosch krijg je dit er standaard bij). En als jouw e-bike is uitgerust met een Panasonic of Impuls systeem krijg je bij afname van het gehele pakket (ANWB Fietsverzekering + Pechhulp en Verlengde Garantie) ook nog pakketkorting op de aanschafwaarde van de fiets. Zorgeloos genieten wordt zo wel heel erg voordelig.

Bekijk onze elektrische fietsen en bereken je maandbedrag

Zorgeloos op je nieuwe Gazelle naar school?

Dit is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar! Ons Gazelle Privé Plan is af te sluiten op al onze fietsen. Zo kun je al een Gazelle Esprit fietsen voor € 11,40 per maand.

Moet jouw kind een lange afstand afleggen naar school en ben je daarom meer geïnteresseerd in een e-bike? Met het Gazelle Privé Plan heb je al een PUUR_NL e-bike vanaf € 40 per maand. Wat zijn de voordelen?

✔ Hippe e-bike
✔ Selecteer je opties: ANWB Fietsverzekering, Pechhulp, Verlengde Garantie
✔ Vast laag maandbedrag
✔ Direct eigenaar van de fiets
✔ Onbezorgd fietsen op een Gazelle e-bike

Bekijk onze lifestyle fietsen en bereken je maandbedrag

Partners

Om je een compleet pakket aan te bieden heeft Gazelle voor het Gazelle Privé Plan gekozen voor betrouwbare partners. Daarin is de ANWB een perfecte partner voor kwaliteitsverzekeringen en jarenlange ervaring met pechhulp. Volkswagen Pon Financial Services verzorgt het betaalplan. Zij is één van de grootste kredietverstrekkers voor mobiliteit binnen Nederland. Zo maken wij samen zorgeloos fietsen voor iedereen bereikbaar!

Lees meer over onze partners en de voorwaarden

Zorgeloos fietsen met het Gazelle Privé Plan!

Kies jouw fiets en bereken je maandbedrag

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen