Kom jouw schoolfiets testen

Gazelle fietsen worden maximaal getest, zo ook onze schoolfietsen! Ben jij op zoek naar de ideale schoolfiets? Een trendy jongensfiets of een stoere transportfiets? Bij ons Experience Center in Amersfoort kun je ze altijd testen. Je krijgt dan ook advies over de juiste framemaat.

Kom onze schoolfietsen testen

In ons Experience Center in Amersfoort ben je altijd welkom! Om inspiratie op te doen, voor antwoord op al je vragen of voor een testrit op één van onze schoolfietsen: Esprit of PuurNL of op onze elektrische schoolfietsen: PuurNL HFB of Esprit HFB.

Daarnaast kun je ook (elektrische) transportfietsen testen. Ideaal met een drager aan de voorkant voor jouw zware rugzak. Bijvoorbeeld onze HeavydutyNL of Miss Grace. 

Altijd welkom bij een Gazelle-winkel

Zoek een winkel in de buurt

Bij onze fietsenwinkels ben je iedere dag welkom voor persoonlijk advies of voor een testrit op de ideale schoolfiets. Zoek een winkel in de buurt.

Waarom een schoolfiets van Gazelle?

Onze fietsen zijn robuust en sterk en je mag ook er zeker mee gezien worden. De PuurNL is de nummer 1 schoolfiets volgens het Algemeen Dagblad, mede door het mooie smalle rekje voorop. Hiermee kan ie altijd in het fietsenhok. 

De nieuwe Esprit kan tegen een stootje doordat de verlichting is geintegreerd in de fiets en je geen losse dynamo meer hebt. Door de slimme verlichting zie jij alles en ziet iedereen jou. 

Gazelle Esprit

Modern & robuust

Met deze stadsfiets zit jij de komende jaren goed. De geïntegreerde koplamp is praktisch onverwoestbaar en met de slimme verlichting zie jij alles én ziet iedereen jou! Verkrijgbaar in vier eigentijdse kleuren. 

  • Geïntegreerde koplamp
  • Achterlicht brandt 4 minuten door bij stilstand
  • Voor- en achterlicht op naafdynamo
  • Ook verkrijgbaar met handige voordrager
  • Vanaf € 599,-

PuurNL

Relaxed rechtop

Deze stoere en stevige transportfiets lijkt wel op een omafiets en brengt je waar je heen wilt: de bios het strand, het voetbalveld en naar school. PuurNL is er in verschillende kleuren én ook als elektrische schoolfiets.  

  • Smalle voordrager
  • Dubbele pootstandaard
  • Brede banden
  • Stuurslot
  • Vanaf € 799,-

PuurNL Nummer 1 schoolfiets volgens AD

De Gazelle PuurNL is volgens het Algemeen Dagblad de nummer 1 schoolfiets. Deze fiets kreeg de nummer-1 positie onder meer dankzij de smalle voor- en achterdrager: “Fietsen met hippe brede sturen zijn lastig weg te zetten in vaak smalle krappe schoolfietsrekken. Bovendien sturen ze zwaarder en kunnen tijdens het rijden in grote groepen ongelukken veroorzaken. Kies daarom voor een fiets met smallere voor- en achterdrager.”