Brochure en handleidingen van Gazelle

In onze Gazelle folder vind je een selectie van onze e-bikes. Download de brochure en ontvang hem direct in je e-mail. Actuele prijzen vind je altijd op onze website.

Download onze verschillende handleidingen hieronder. Bekijk de handleidingen van Panasonic, Bosch, Impulse en Shimano Steps. Of van onze innovatieve Beltdrive of van bakfiets Cabby. 

Algemene handleiding Gazelle fietsen

In de Algemene Handleiding lees je hoe je jouw fiets kunt onderhouden en hoe je eventuele kleine reparaties zelf kunt verrichten. Ook vind je alle informatie die je nodig hebt om je fiets exact op jouw maat en wensen af te stellen. 

Download de Algemene handleiding

Handleidingen van Gazelle

Bekijk en download hieronder onze handleiding passend bij jouw elektrische fiets: Panasonic, Bosch, Impulse of Shimano Steps. Of bekijk de gebruikershandleiding van onze moederfiets: de bakfiets Cabby. Download ook de 'Veiligheid en Garantie' handleiding en ben altijd op de hoogte van de belangrijkste veiligheidsinstructies en garantie van jouw fiets.

Bosch Active Line

Gebruikershandleiding Gazelle met Bosch Systeem

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van jouw elektrische Gazelle met Bosch systeem en de verschillende bedieningssystemen ervan.

Download handleiding
Panasonic gebruiksaanwijzing

Handleiding Panasonic systeem

In deze gebruiksaanwijzing staat de Panasonic productinformatie en informatie die je nodig hebt om je fiets exact op jouw maat af te stellen.

Download handleiding
Impulse gebruiksaanwijzing

Handleiding Bafang systeem

De gebruiksaanwijzing van de elektrische Gazelle met Bafang systeem geeft alle informatie weer voor het dagelijks gebruik van jouw Bafang fiets met voorwielmotor.

Download handleiding
Gebruikershandleiding Gazelle met Shimano Steps E6000 Systeem

Handleiding Shimano Steps E6000 Systeem

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van jouw elektrische Gazelle met Shimano Steps systeem en de bediening ervan.

Download handleiding
Gebruikershandleiding Gazelle met Shimano Steps E6000 Systeem

Shimano Steps E6100 en E5000 Systeem

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van jouw elektrische Gazelle met Shimano Steps systeem en de bediening ervan.

Download handleiding
Impulse gebruiksaanwijzing

Handleiding Impulse systeem

De gebruiksaanwijzing van de elektrische Gazelle met Impulse systeem geeft alle informatie weer voor het dagelijks gebruik van jouw Impulse fiets met middenmotor.

Download handleiding
Veiligheid & Garantie

Handleiding Veiligheid en Garantie

In deze gebruiksaanwijzing vind je een aantal belangrijke veiligheidsinstructies en informatie over de garantie van jouw fiets.

Download handleiding
Speed Pedelec

Aankoopwijzer Speed Pedelec

De CityZen Speed is een snelle elektrische fiets (Speed Pedelec) die snelheden tot 45 km/u kan bereiken. De overheid heeft deze fiets aangemerkt als snorfiets. Vanaf 1 januari 2017 wordt een Speed Pedelec niet meer gezien als snorfiets, maar aangeduid als bromfiets.

Download handleiding
Beltdrive systeem

Handleiding Beltdrive systeem

Deze gebruiksaanwijzing ondersteunt je bij het vakkundig omgaan met de aandrijfcomponenten en geeft je passende onderhouds- en verzorgingsinstructies, die een lange levensduur van jouw aandrijfsysteem van CONTI® garanderen.

Download handleiding
Bosch Nyon display

Bosch Nyon display

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van de Bosch Nyon display en de bediening ervan.

Download handleiding
Gazelle Cabby Gebrauchsanweisung

Handleiding Gazelle Cabby

In deze gebruiksaanwijzing vind je naast productinformatie ook alle informatie die je nodig hebt om de Gazelle Cabby bakfiets exact op jouw maat af te stellen.

Download handleiding
NuVinci Harmony 330 - 380

Handleiding voor reparatie en onderhoud Cityzen Speed

Deze gebruikersaanwijzing geeft je reparatie- en onderhoudsinformatie gefocust op de Cityzen Speed.

Download handleiding
NuVinci Nfinity

Handleiding NuVinci Nfinity

Deze gebruikersaanwijzing geeft je bedienings- en onderhoudsinformatie gefocust op het schakelen en instellen van de kabelspeling van de Nfinity schakelsystemen. Ook ondersteunt deze gebruikersaanwijzing je bij het algemeen onderhoud van het achter tandwiel en het vakkundig assembleren van de verschillende componenten.

Download handleiding
NuVinci Harmony 330 - 380

NuVinci Harmony 330 en 380

Deze gebruikersaanwijzing geeft je bedienings- en onderhoudsinformatie gefocust op het kalibreren van de Harmony systemen. Ook ondersteunt deze gebruiksaanwijzing je bij het algemeen onderhoud van het achter tandwiel en het vakkundig assembleren van de verschillende componenten.

Download handleiding

EG-Conformiteitsverklaring

Download EG-Conformiteitsverklaring

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.