Brochure en handleidingen van Gazelle

In onze Gazelle folder vind je een selectie van onze e-bikes. Download de brochure en ontvang hem direct in je e-mail. In onze brochure vermelden wij geen prijzen, de actuele prijzen vind je altijd op onze website.

Download onze verschillende handleidingen hieronder. Bekijk de handleidingen van Panasonic, Bosch, Impulse en Shimano Steps. Of van onze innovatieve Beltdrive of van bakfiets Cabby. 

Handleidingen van Gazelle

Bekijk en download hieronder onze handleiding passend bij jouw elektrische fiets: Panasonic, Bosch, Impulse of Shimano Steps. Of bekijk de gebruikershandleiding van onze moederfiets: de bakfiets Cabby. Download ook de 'Veiligheid en Garantie' handleiding en ben altijd op de hoogte van de belangrijkste veiligheidsinstructies en garantie van jouw fiets.

Algemene gebruiksaanwijzing Gazelle fietsen

In deze handleiding lees je hoe je jouw fiets kunt onderhouden en hoe je eventuele kleine reparaties zelf kunt verrichten. Ook vind je alle informatie die je nodig hebt om je fiets exact op jouw maat en wensen af te stellen.

Handleiding Bosch Nyon display

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van de Bosch Nyon display en de bediening ervan.

Gebruikershandleiding Gazelle met Bosch Systeem

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van jouw elektrische Gazelle met Bosch systeem en de bediening ervan.

Handleiding Shimano Steps

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van jouw elektrische Gazelle met Shimano Steps systeem en de bediening ervan.

Handleiding Panasonic systeem

In deze gebruiksaanwijzing staat de Panasonic productinformatie en informatie die je nodig hebt om je fiets exact op jouw maat af te stellen.

Handleiding Impulse systeem

De gebruiksaanwijzing van de elektrische Gazelle met Impulse systeem geeft alle informatie weer voor het dagelijks gebruik van jouw Impulse fiets met middenmotor.

Handleiding Veiligheid en Garantie

In deze gebruiksaanwijzing vind je een aantal belangrijke veiligheidsinstructies en informatie over de garantie van jouw fiets.

Handleiding Gazelle Cabby

In deze gebruiksaanwijzing vind je naast productinformatie ook alle informatie die je nodig hebt om de Gazelle Cabby bakfiets exact op jouw maat af te stellen.

Handleiding Beltdrive systeem

Deze gebruiksaanwijzing ondersteunt je bij het vakkundig omgaan met de aandrijfcomponenten en geeft je passende onderhouds- en verzorgingsinstructies, die een lange levensduur van jouw aandrijfsysteem van CONTI® garanderen.

Aankoopwijzer Speed Pedelec

De CityZen Speed is een snelle elektrische fiets (Speed Pedelec) die snelheden tot 45 km/u kan bereiken. De overheid heeft deze fiets aangemerkt als snorfiets. Vanaf 1 januari 2017 wordt een Speed Pedelec niet meer gezien als snorfiets, maar aangeduid als bromfiets.

Handleiding NuVinci Nfinity

Deze gebruikersaanwijzing geeft je bedienings- en onderhoudsinformatie gefocust op het schakelen en instellen van de kabelspeling van de Nfinity schakelsystemen. Ook ondersteunt deze gebruikersaanwijzing je bij het algemeen onderhoud van het achter tandwiel en het vakkundig assembleren van de verschillende componenten.

NuVinci Harmony 330 en 380

Deze gebruikersaanwijzing geeft je bedienings- en onderhoudsinformatie gefocust op het kalibreren van de Harmony systemen. Ook ondersteunt deze gebruiksaanwijzing je bij het algemeen onderhoud van het achter tandwiel en het vakkundig assembleren van de verschillende componenten.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.