Brochure & Handleidingen

Bekijk en download de brochure en handleidingen.

In onze Gazelle folder vind je een selectie van onze e-bikes. Download de brochure en ontvang hem direct in je e-mail. Actuele prijzen vind je altijd op onze website.

Download onze verschillende handleidingen hieronder. Bekijk de handleidingen van Panasonic, Bosch, Bafang, Shimano Steps en Impulse. Of van onze innovatieve Beltdrive of van bakfiets Cabby. 

Gazelle Brochure

In onze Gazelle folder vind je een selectie van onze e-bikes. Download de brochure en ontvang hem direct in je e-mail. Actuele prijzen vind je altijd op onze website.

Gazelle handleidingen

Elektrische fietsen handleidingen: Hoe weet je welke handleiding bij welke fiets hoort? Klik op de naam om direct naar de juiste handleiding te gaan.

  • Bosch handleiding: alle elektrische fietsen met toevoeging HM of HMB. Fietsen met een Active line of Performance line Bosch middenmotor. 
  • Shimano Steps handleiding: alle elektrische fietsen met toevoeging HMS. Fietsen met een Shimano Steps middenmotor (E6000, E61000 of E5000)
  • Bafang handleiding: elektrische fietsen met toevoeging HFB. Fietsen met een Bafang voorwielmotor.
  • Panasonic handleiding: elektrische fietsen met toevoeging HF of HFP. Fietsen met een Panasonic voorwielmotor.
  • Impulse handleiding: elektrische fietsen met toevoeging HM of HMI. Fietsen met een Impulse middenmotor. 
  • Speed Pedelec: elektrische fietsen met een snelheid tot 45 km/h. 

Overige handleidingen
Veiligheid en Garantie, Continental Beltdrive, Bosch Nyon display, Gazelle Cabby (bakfiets), Reparatie & onderhoud CityZen Speed, NuVinci Nfinity, NuVinci Harmony 330 en 380, EG-Conformiteitsverklaring.

Algemene handleiding Gazelle fietsen

In de Algemene Handleiding lees je hoe je jouw fiets kunt onderhouden en hoe je eventuele kleine reparaties zelf kunt verrichten. Ook vind je alle informatie die je nodig hebt om je fiets exact op jouw maat en wensen af te stellen. 

Download de Algemene handleiding

Gebruiksaanwijzing Gazelle met Bosch Systeem

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van jouw elektrische Gazelle met Bosch systeem en de verschillende bedieningssystemen ervan.

Dit zijn fietsen met de toevoeging HM of HMB in de naam. Bijvoorbeeld: Orange C8 HMB of Grenoble C7+ HMB Elite. Je hebt een fiets met een Bosch Active Line of een Bosch Performance Line. Een Bosch middenmotor. 

Download handleiding

Handleiding Panasonic systeem

In deze gebruiksaanwijzing staat de Panasonic productinformatie en informatie die je nodig hebt om je fiets exact op jouw maat af te stellen.

Dit zijn fietsen met de toevoeging HF of HFP in de naam. Bijvoorbeeld een Orange C7+ HFP of een Balance C7 HFP. Jouw e-bike heeft een Panasonic voorwielmotor.

Download handleiding

Handleiding Bafang systeem

De gebruiksaanwijzing van de elektrische Gazelle met Bafang systeem geeft alle informatie weer voor het dagelijks gebruik van jouw Bafang fiets met voorwielmotor.

Dit zijn elektrische fietsen met HFB in de naam. De PuurNL C7 HFB, met een Bafang voorwielmotor. 

Download handleiding

Handleidingen Shimano Steps Systeem

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van jouw elektrische Gazelle met Shimano Steps systeem en de bediening ervan.

Dit zijn elektrische fietsen met HMS in de naam. Bijvoorbeeld de Orange C8 HMS of de CityGo C7 HMS. Jouw e-bike heeft een Shimano Steps middenmotor.

Download handleiding Shimano Steps E6000 Systeem

  

Download handleiding Shimano Steps E6100 en E5000 Systeem

Handleiding Impulse systeem

De gebruiksaanwijzing van de elektrische Gazelle met Impulse systeem geeft alle informatie weer voor het dagelijks gebruik van jouw Impulse fiets met middenmotor.

Jouw elektrische fiets heeft een toevoeging van HM of HMI in de naam. Bijvoorbeeld Orange C7 HMI. Jouw e-bike heeft een Impulse middenmotor. 

Download handleiding

Handleidingen Speed Pedelec

De CityZen Speed is een snelle elektrische fiets (Speed Pedelec) die snelheden tot 45 km/u kan bereiken. De overheid heeft deze fiets aangemerkt als snorfiets. Vanaf 1 januari 2017 wordt een Speed Pedelec niet meer gezien als snorfiets, maar aangeduid als bromfiets.

Download aankoopwijzer Speed Pedelec

  

Download handleiding voor reparatie en onderhoud Cityzen Speed
Veiligheid & Garantie

Handleiding Veiligheid en Garantie

In deze gebruiksaanwijzing vind je een aantal belangrijke veiligheidsinstructies en informatie over de garantie van jouw fiets.

Download handleiding
Beltdrive systeem

Handleiding Beltdrive systeem

Deze gebruiksaanwijzing ondersteunt je bij het vakkundig omgaan met de aandrijfcomponenten en geeft je passende onderhouds- en verzorgingsinstructies, die een lange levensduur van jouw aandrijfsysteem van CONTI® garanderen.

Download handleiding
Gazelle Cabby Gebrauchsanweisung

Handleiding Gazelle Cabby

In deze gebruiksaanwijzing vind je naast productinformatie ook alle informatie die je nodig hebt om de Gazelle Cabby bakfiets exact op jouw maat af te stellen.

Download handleiding
Bosch Nyon display

Bosch Nyon display

In deze gebruiksaanwijzing vind je een toelichting op de belangrijkste punten van de Bosch Nyon display en de bediening ervan.

Download handleiding
NuVinci Nfinity

Handleiding NuVinci Nfinity

Deze gebruikersaanwijzing geeft je bedienings- en onderhoudsinformatie gefocust op het schakelen en instellen van de kabelspeling van de Nfinity schakelsystemen. Ook ondersteunt deze gebruikersaanwijzing je bij het algemeen onderhoud van het achter tandwiel en het vakkundig assembleren van de verschillende componenten.

Download handleiding
NuVinci Harmony 330 - 380

NuVinci Harmony 330 en 380

Deze gebruikersaanwijzing geeft je bedienings- en onderhoudsinformatie gefocust op het kalibreren van de Harmony systemen. Ook ondersteunt deze gebruiksaanwijzing je bij het algemeen onderhoud van het achter tandwiel en het vakkundig assembleren van de verschillende componenten.

Download handleiding

EG-Conformiteitsverklaring

Een CE Conformiteitsverklaring (ook wel een CE Certificaat, EG Verklaring van Overeenstemming of EU Verklaring van Overeenstemming genoemd) is het document waaruit blijkt dat het product voldoet aan de toepasselijke wetgeving. 

Download EG-Conformiteitsverklaring