Ultimate

Gazelle Ultimate is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Het hoogwaardige assortiment koppelt sportiviteit en snelheid aan superieur comfort dankzij de lichtgewicht high end carbon of aluminium frames. Samenwerkingen met toppartners als Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental zorgen ervoor dat vele onderdelen perfect in de fiets zijn geïntegreerd. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen beperkt het onderhoud aan deze fietsen tot een minimum.

Er is een Gazelle Ultimate voor elk type gebruik.

€ 1.599
Maandelijks vanaf € 38,06
€ 2.199
Maandelijks vanaf € 52,34
€ 3.049
Maandelijks vanaf € 72,86

Gazelle Ultimate

Kwaliteit, design, performance. Alles komt samen in Gazelle Ultimate! Elke Gazelle Ultimate geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit.

Wij nodigen je uit om deze perfecte drie-eenheid zelf te ervaren door een proefrit te maken bij één van onze Gazelle Premium-dealers of bij het Gazelle Experience Center.

Sportiviteit staat centraal bij de Gazelle Ultimate Sportive Trekking.

Sportive Trekking

Sportiviteit staat centraal bij de Gazelle Ultimate Sportive Trekking. De ultieme fiets om lange tochten te maken en urenlang te gáán en te blijven gaan. Met het lichtgewicht carbon of aluminium frame geniet je van een perfecte rijervaring en sportieve zithouding. De carbon voorvork zorgt voor optimaal gewicht en direct stuurgedrag. De geïntegreerde Magura remmen doseren de remkracht perfect.

Het lichtgewicht Curana kettingscherm biedt volledige bescherming van de ketting. De brede range van de kwalitatieve derailleurversnelling biedt altijd een ruime keuze in verzetten. Op deze lichtgewicht fietsen kunt u zich onvermoeid uitleven en jouw hoofd helemaal leegmaken.

Trekking

Sportiviteit en comfort gaan hand in hand bij de Gazelle Ultimate Trekking fietsen. Dit maakt van elke toertocht een aangename ervaring. Met het hoogwaardige aluminium frame geniet je altijd van een perfecte rijervaring en een comfortabele zithouding. De lichtgewicht verende voorvork zorgt ervoor dat je comfortabel over elke ondergrond rijdt.

De hoogwaardige verlichting van Busch & Müller geeft een goede lichtbundel én heeft een daglichtfunctie. De verende voorvork is licht en compact door toepassing van de nieuwste veertechnologie. De hydraulische, geïntegreerde Magura remmen garanderen een optimale dosering van de remkracht en weinig onderhoud.

Sportiviteit en comfort gaan hand in hand bij de Gazelle Ultimate Trekking fietsen. Dit maakt van elke toertocht een aangename ervaring.
Met de comfortabele Gazelle Ultimate stadsfietsen geniet je maximaal van elke rit.

City Comfort

Met de comfortabele Gazelle Ultimate stadsfietsen geniet je maximaal van elke rit. Of je nu naar uw werk fietst of een tocht buiten de stad maakt, je zit altijd goed dankzij het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium frame. Dankzij het stevige veiligheidsslot stal je jouw fiets zorgeloos. De toepassing van een naafdynamo en gesloten kettingkast beperken het onderhoud van deze allrounders tot een minimum.

De Switch SL stuurpen zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijke jouw zithouding kunt aanpassen. De hoogwaardige verlichting geeft een goede lichtbundel. Deze fietsen behoeven weinig onderhoud dankzij de soepele naafschakeling. Met het comfortabele Selle Royal zadel zit je altijd optimaal.