Gazelle Ultimate e-bike

Met gemak elke dag naar het werk en terug? Of juist relaxed toeren in het weekend? Er is een elektrische Gazelle Ultimate voor elk type gebruik. Met de krachtige Bosch motoren - Active Line of extra sterke Performance Line - fiets je moeiteloos in heuvelachtig landschap. Hoogwaardige elektronica met verschillende sensoren zorgt voor een unieke, nieuwe beleving van elektrisch fietsen.

Bekijk onze Ultimate e-bikes hieronder.

Ultimate CX HMB

Prijs € 3.899
Ultimate CX HMB
Zeer luxe en hoogwaardige e-bike waarmee elke fietstocht makkelijk wordt. Kwaliteit en gebruikersgemak staan voorop. Weinig onderhoud aan de fiets door de Gates beltdrive. Deze slimme fiets schakelt automatisch waardoor je altijd in de juiste versnelling fietst.
Bekijk de fiets

Ultimate T10 HMB

Prijs € 3.499
Ultimate T10 HMB
Met gemak een heuvel op of onvermoeid aankomen op het werk. De Ultimate T10 HMB fietst niet alleen lichter, dankzij de Bosch Performance Line middenmotor, maar ook luxer. Zo kan je de trapondersteuning nauwkeurig afstemmen en beschikt het interactieve Bosch Nyon display over een handige navigatiefunctie. Deze fiets past zich perfect aan op jouw behoeftes én vindt altijd de weg.
Bekijk de fiets

Ultimate C8 HMB

Prijs € 2.999
Ultimate C8 HMB
Geniet van ultiem comfort met de Ultimate C8 HMB. En als je niet op de fiets zit, heb je er ook geen omkijken naar. De gesloten kettingkast is namelijk onderhoudsvrij. Dankzij de kwalitatief hoogstaande materialen ziet deze Gazelle er niet alleen goed uit, maar is hij ook praktisch onverwoestbaar.
Bekijk de fiets

Dames en heren e-bike

Samenwerkingen met toppartners als Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental zorgen ervoor dat vele onderdelen perfect in de fiets zijn geïntegreerd. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen beperkt het onderhoud aan deze fietsen tot een minimum.

Geavanceerde displays

De displays op de elektrische Gazelle Ultimates hebben vele functionaliteiten. Zo kan je je bijvoorbeeld de resterende actieradius (bij Bosch fietsen), je snelheid en de afgelegde kilometers aflezen. Met de praktische handvatbediening regel je met een simpele druk op de knop de trapondersteuning (bij Bosch fietsen).

Het nieuwe Nyon display, dat wordt geïntroduceerd op de Ultimate T10 HMB, voegt hier een aantal revolutionaire functionaliteiten aan toe. Zo wijst Nyon je de weg terug naar huis en stel je de trapondersteuning heel nauwkeurig op je persoonlijke behoefte in.

Krachtige accu's


Extra krachtige motor
De Gazelle Ultimates zijn uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor, zeer geschikt om mee in de heuvels te fietsen.

Drie sensoren
De combinatie van drie ingenieuze sensoren geeft een zeer natuurlijk fietsgevoel.

Krachtige accu
De 11,1 Ah (400 Wh) Bosch accu heeft een grote actieradius.

Bosch motoren.

Active Line.

De krachtige Bosch Active Line (middenmotor) is geschikt voor situaties waarin je extra kracht nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je vaak heuvelachtig fietst. Door de lage plaatsing van de motor bij de trapas heeft de fiets een uitstekende wegligging en perfect rij- en stuurgedrag.

Performance Line.

Voor wie extra hoge eisen stelt, is er de Bosch Performance Line (middenmotor). Deze extra krachtige motor zorgt voor indrukwekkende prestaties op elk terrein. De Performance Line is voorzien van de meest moderne elektronische meet- en regeltechniek voor een unieke fietservaring.