Woon werkfietsen

Met gemak elke dag naar het werk en terug? Langs de file rijden? Op tijd voor die vroege meeting? Of gewoon snel naar de stad? Alles kan met de Gazelle woon werk fietsen. Sportieve fietsen voor woon werkverkeer, maar ook voor de snelle tocht door de stad. Ideale fiets voor dagelijks gebruik, door weer en wind. Een populair alternatief voor het openbaar vervoer of de auto!

Een commuter fiets van Gazelle is een prima alternatief voor openbaar vervoer of de auto.

Voor de middellange afstand

Een commuter bike van Gazelle is een prima alternatief voor openbaar vervoer of de auto. Nooit meer last van vertraging met de trein of in de file! Sportieve fietsers commuten gemakkelijk van huis naar het werk. De sportieve zithouding zorgt direct voor een perfecte houding om je zo snel mogelijk te bewegen door het verkeer.

Praktisch, stijlvol en snel komen allemaal samen in deze fietsen. Het minimalistische design met unieke details zorgt ervoor dat je opvalt tussen de rest. Een woon werkfiets is klaar voor alles wat je onderweg tegenkomt en geschikt voor alle weertypen!

Maak een proefrit op een Gazelle fiets

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog of het type commuter fiets die past bij jouw levensstijl? Breng dan een bezoek aan het Gazelle Experience Center. Hier vindt je alle fietsen van Gazelle en heb je de mogelijkheid om naar hartenlust te testen. Fiets een rondje en ervaar zelf welke fiets het beste bij je past. 


Twijfel je aan het type fiets dat past bij jouw levensstijl? Breng dan een bezoek aan een van onze Gazelle Experience Centers.