Fietsenwinkels Haarlem

Ben je op zoek naar een Fietsenwinkel in Haarlem? Bekijk dan hier de Fietsenwinkels in Haarlem Noord, in de buurt van de Gierstraat of de Rijksstraatweg of bij Haarlem station.

Je kunt hier altijd de actuele openingstijden bekijken van de Gazelle fietsenwinkels in Haarlem. Is een fietsenwinkel in op zondag open? Zijn zij geopend op feestdagen?

Gazelle fietsenwinkels in Haarlem

Vind een Gazelle fietsenwinkel in Haarlem bij jou in de buurt en boek een proefrit.

Fietsenwinkel Haarlem Noord

Op zoek naar een Gazelle fietsenwinkel in Haarlem Noord? We snappen dat het fijn is wanneer er een winkel bij jou in de buurt zit. Wanneer je band lek is of je fiets onderhoud nodig heeft, heb je geen zin om met je fiets aan de hand ver te moeten lopen. Gazelle heeft zo'n 10 winkels in en om Haarlem, dat betekent dat er altijd wel eentje bij jou in de buurt is. 

Fietsenwinkels Haarlem Gierstraat, Haarlem Station

Woon je niet in Haarlem Noord? Maar ergens in de buurt van Haarlem Gierstraat, Rijksstraatweg of Station? Ook dan zit er echt wel een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Je gaat natuurlijk niet met je fiets aan de hand naar Haarleem Noord lopen wanneer deze kapot is. Doordat Gazelle winkels in en om Haarlem heeft kun je altijd bij jou in de buurt terecht. 

E-bike kopen in Haarlem

Elektrische fiets kopen in Haarlem? Ook dat kan bij één van onze Gazelle fietsenwinkels. Onze Gazelle-adviseurs staan voor je klaar om te helpen de juiste e-bike in Haarlem te vinden. 

Weet je nog niet helemaal zeker welke e-bike bij jou en jouw levenstijl past? Kom dan eens naar het Gazelle Experience Center in Haarlem of boek een proefrit bij een winkel bij jou in de buurt. Hier kun je alle elektrische fietsen van Gazelle testen.  

Gazelle Fietsenwinkels in Haarlem

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle fietsenwinkel aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Hoewel wij onze Gazelle-fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle fietsenwinkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd. Koop je fiets dus altijd bij een fietsenmaker in Haarlem.