Bob Tweewielershop - 9791 MD Ten Boer

Koopmansplein 13, 9791 MD Ten Boer, Nederland Google Maps

Gazelle Premium winkel

Wanneer je jouw fiets bij een Gazelle-winkel laat onderhouden, ben je verzekerd van vakkundig service.

Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na drie maanden en ook daarna jaarlijks vakkundig te laten onderhouden. Kortom, wij raden je aan altijd een fiets te onderhouden bij een Gazelle-winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.

Gazelle Premium winkel

Proefrit bij deze Gazelle-winkel

Ben je op zoek naar een e-bike, maar weet je niet welke het best bij jou past? Maak een proefrit afspraak bij één van onze 500 Gazelle-winkels bij jou in de buurt. Je kunt hier verschillende Gazelle e-bikes uitgebreid testen.

Wanneer je een afspraak maakt bij een Gazelle fietsenwinkel krijg je persoonlijk advies en kun je gemakkelijk Gazelle e-bikes met elkaar vergelijken en testen.

Lees meer over proefrit bij winkels
Proefrit bij deze Gazelle-winkel

Gazelle fietsenwinkel

Elke Gazelle-fiets verdient een Gazelle-dealer. Wij leggen de lat hoog. Met maar één doel: fietsplezier! Daar hebben wij het vakkundige advies van de officiële Gazelle-dealer bij nodig. Niet elke fietsenwinkel kan zomaar een Gazelle winkel worden. Hij moet passen bij alles waar wij voor staan.

Gazelle fietsenwinkel