Gazelle Connect

Wist je dat er per dag 311 fietsen worden gestolen in Nederland? (bron ANWB). Met de Grenoble C8 HMB Connect van Gazelle helpen wij jouw fiets beschermen. Met extra fietsondersteuning wordt elke fietstocht makkelijker en veel leuker. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een e-bike en laten een fiets zonder ondersteuning staan. Helaas is een e-bike voor fietsdieven een interessant doelwit. Daarom helpt Gazelle jouw fiets beschermen. Met de handige GPS-protectie en een zeer complete ANWB Fietsverzekering inclusief Recovery Service' beschermen wij je fiets tegen diefstal én vergroten wij de kans dat de e-bike wordt teruggevonden aanzienlijk. Win-win voor jou dus.

Hoe werkt Gazelle Connect?

De Grenoble C8 HMB Connect is een elektrische fiets met GPS. Hiermee kan bij diefstal achterhaald worden waar jouw fiets zich bevindt. Neemt een dief jouw fiets mee, dan komt het opsporingsteam direct in actie zodat jij zo snel mogelijk je eigen fiets terugkrijgt. Wel zo fijn.

Dat je e-bike goed beveiligd is, is duidelijk zichtbaar ter hoogte van het slot. Hierdoor zal de dief twee keer nadenken voordat hij jouw Grenoble C8 HMB Connect meeneemt. Hij weet immers dat de fiets te traceren is. 

Gazelle smart bike Connected e-bike

Servicepakket

De Grenoble C8 HMB Connect wordt geleverd met een compleet servicepakket. Wanneer jij de gelukkige eigenaar bent van de fiets, ben je vier jaar lang zeer compleet verzekerd bij ANWB. Belangrijk onderdeel is de diefstaldekking inclusief Recovery Service. Lukt het ons niet om je gestolen fiets binnen 48 uur te traceren? Dan krijg je via de verzekering een gloednieuwe fiets.

Schade die aan jouw fiets is ontstaan bij een poging tot diefstal, of tijdens de periode dat jouw fiets gestolen is geweest, is ook verzekerd. Daarnaast kun je rekenen op pechhulp onderweg en juridische bijstand bij ongevallen. Zo ga je beschermd op pad met je nieuwe Grenoble C8 HMB Connect.

Kom jouw Grenoble C8 HMB Connect testen

Op dit moment is de Grenoble C8 HMB Connect in beperkte oplage exclusief beschikbaar via Gazelle.nl. Je betaalt tijdelijk geen meerprijs voor de connectiviteit van de fiets en voor deze eerste oplage fietsen is de verzekering gratis.

Specificaties van de Grenoble C8 HMB Connect

De fiets biedt optimaal comfort door een goede vering en brede maar lichtlopende banden. De extra krachtige Bosch middenmotor helpt je bij je dagelijkse fietstocht én bij langere afstanden. De Grenoble C8 HMB Connect is exclusief te koop op Gazelle.nl. Je kunt de fiets natuurlijk eerst komen testen in een van onze Experience Centers. Na aankoop kun je voor alle service gewoon bij de Gazelle-dealer bij jou in de buurt terecht.

Gazelle Experience centers Grenoble C7+ HMB Connect