Gazelle Bloom

Stoere familiefiets

Liefst wil je een fiets voor het leven, toch? Een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en supercomfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en een of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen. Helemaal Gazelle: veilig, comfortabel en in markant design

  • Comfortabel
  • Veilig
  • Extra lange achterdrager

Elektrische moederfiets: Bloom

Ellis, Designer bij Gazelle, vertelt je alles over de nieuwe elektrische moederfiets Bloom HMS.

Liefst wil je een fiets voor het leven, toch? Een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en supercomfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en een of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen. Helemaal Gazelle: veilig, elektrisch ondersteund in markant design.


Comfortabel

Comfortabel


Makkelijk op en afstappen door de lage instap en extra ruimte tussen zadel en stuur. Zo kun je je kleintje veilig meenemen in het kinderzitje en stuur je gemakkelijk door het verkeer.

Veilig

Veilig


Extra stabiel door de dubbele pootstandaard en het stuurslot. Wel zo veilig met je kindjes in de kinderzitjes voor- en achterop en zware tassen op de drager. Boodschappen meenemen ging nog nooit zo makkelijk. Ook handig als je na je werk de kinderen op gaat halen.

E-bike

E-bike


Voor nog meer comfort is de Bloom er ook in een elektrische middenmotor variant. Wel zo makkelijk.

Gazelle Bloom

Share your pictures on Instagram with #gazellebikes or @gazellebikes and we will show them!