Gazelle Bloom

Meest complete moederfiets

Vaders en moeders hebben het al druk genoeg! Daarom moet je van je fiets op aan kunnen. Fietsen met kinderen stelt extra eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Ga zorgeloos op pad met de Gazelle Bloom. Dankzij de lage instap, stabiele dubbele standaard en grote afstand tussen zadel en stuur stap je makkelijk op en af en stuur je eenvoudig met een kleintje op het stuur.

Comfortabel

“Maakt het leven als mama makkelijker”

Makkelijk op en afstappen door de lage instap en extra ruimte tussen zadel en stuur. Zo kun je je kleintje veilig meenemen in het kinderzitje en stuur je gemakkelijk door het verkeer.

Maakt het leven als mama makkelijker
Maakt het leven als mama makkelijker
Maakt het leven als mama makkelijker
Extra stabiel door de dubbele pootstandaard en het stuurslot.

Veilig

Extra stabiel door de dubbele pootstandaard en het stuurslot. Wel zo veilig met je kindjes in de kinderzitjes voor- en achterop en zware tassen aan het stuur. Boodschappen meenemen ging nog nooit zo makkelijk. Ook handig als je na je werk de kinderen op gaat halen.

Extra lange achterdrager

Door de extra lange achterdrager kun je altijd een fietstas meenemen, ook met een kinderzitje achterop. Vervoer al je zware (boodschappen)tassen praktisch en comfortabel, zonder dat je kids er last van hebben.

Gazelle Bloom

Accessoires

Onze moederfietsen zijn speciaal ontworpen om het fietscomfort te verhogen. Dit zie je terug aan de lage instap en het fijne zadel met vering. En de kleintjes zitten extra aangenaam in de optionele zitjes met super zachte schouderbandjes. Zo geniet iedereen op de moederfiets (of vaderfiets) van een heerlijke fietstocht.

Een mamafiets biedt plezier voor twee. Wist je dat je de moederfiets online kunt bestellen? De zitjes koop je er eenvoudig naar eigen wens bij en zijn natuurlijk veilig en comfortabel, speciaal ontworpen voor jouw moederfiets en uitgerust met super zachte schouderbandjes. Kies voor een moederfiets met kinderzitje en geniet samen van een veilige tocht.

Kun je zelf een kinderzitje monteren op je Gazelle-fiets?

Natuurlijk kan dat! Om het goed uit te leggen hebben wij een video gemaakt waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen. Natuurlijk kun je ook altijd naar je Gazelle-dealer gaan om dit voor je te laten doen. Zit je kindje altijd goed. Bekijk de video hiernaast hoe je dit het beste kunt doen.