Gazelle Bloom

Stoere familiefiets

Liefst wil je een fiets voor het leven, toch? Een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en supercomfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en een of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen. Helemaal Gazelle: veilig, comfortabel en in markant design

  • Comfortabel
  • Veilig
  • E-bike

Ideale familiefiets

Ellis, Designer bij Gazelle, vertelt je alles over de nieuwe elektrische fiets Bloom HMS.

Liefst wil je een fiets voor het leven, toch? Een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en supercomfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en één of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen. Helemaal Gazelle: veilig en elektrisch. In markant design.

Comfortabel

Makkelijk op en afstappen door de lage instap en extra ruimte tussen zadel en stuur. Zo kun je je kleintje veilig meenemen in het kinderzitje en stuur je gemakkelijk door het verkeer.

Veilig

Extra stabiel door de dubbele pootstandaard en het stuurslot. Wel zo veilig met je kindjes in de kinderzitjes voor- en achterop en zware tassen op de drager. Boodschappen meenemen ging nog nooit zo makkelijk. Ook handig als je na je werk de kinderen op gaat halen.

E-bike

Voor nog meer comfort is de Bloom er ook in een elektrische middenmotor variant. Wel zo makkelijk.

Download de geometrie van Bloom e-bike

Geometrie Bloom

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Het zegt iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort. Om het beste frame voor jou te vinden, is het belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen.

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Download de geometrie van onze Bloom.

Download de geometrie

Alle Bloom fietsen

Bekijk alle Bloom fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes