Gazelle CityGo

 

It’s your city life 

CityGo is gebouwd om alle krachten van de stad te kunnen weerstaan. Robuust, opvallend en extra goed beschermd! De CityGo is ook verkrijgbaar als elektrische fiets, zo ben je nog sneller op je plaats van bestemming!

  • Geïntegreerde verlichting
  • Goed beschermd
  • Ook als e-bike

Optie: Handige voordrager

Je spullen neem je gemakkelijk mee op de handige voordrager.

Deze kun je aanschaffen bij elke Gazelle-winkel, ook wanneer je de fiets online koopt schaf je de voordrager aan bij één van onze winkels. 

Niet kapot te krijgen!

De CityGo is de ultieme fiets voor in de drukke stad met geïntegreerde verlichting. Deze moderne robuuste fiets brengt je overal. Op de design drager neem je alles mee, van laptop, tot boodschappen tot kinderen in een kinderzitje. In de overvolle fietsenstalling springt de CityGo eruit door zijn unieke onderdelen en opvallende styling. De CityGo is uitgerust met een ringslot én een AXA insteekketting. Extra bescherming tegen diefstal.

Robuust

"Ultieme stadsfiets"

Onverwoestbare fiets doordat de voorlamp is geïntegreerd in het frame en de achterlamp is weggewerkt in de achterdrager. Beide werken op naafdynamo.

CityGo
CityGo
CityGo

Fietsenstallingproof

Ideaal voor woon werkverkeer, fietsen naar je sportclub, naar vrienden of lekker voor je ontspanning. Extra beschermd tegen diefstal door het ringslot en het extra insteekslot dat je erbij krijgt en kunt bewaren in de speciale houder aan het frame.

CityGo
CityGo

Altijd terug te vinden

Dikke banden zorgen voor comfortabel fietsen. De unieke voordrager (optioneel) vervoert gemakkelijk al je spullen. Door de opvallende styling valt jouw fiets altijd op tussen de rest. Wel zo handige in een drukke stad of in de drukke fietsenstalling.