Gazelle CityGo

Onverwoestbaar!

De CityGo is de ultieme fiets voor in de drukke stad met geïntegreerde verlichting. Deze moderne robuuste fiets brengt je overal. Op de design drager neem je alles mee, van laptop, tot boodschappen tot kinderen in een kinderzitje. In de overvolle fietsenstalling springt de CityGo eruit door zijn unieke onderdelen en opvallende styling. De CityGo is uitgerust met een ringslot én een kettingslot. Extra bescherming tegen diefstal.

  • Robuust
  • Fietsenstallingproof
  • Altijd terug te vinden

Robuust

Onverwoestbare fiets doordat de voorlamp is geïntegreerd in het frame en de achterlamp is weggewerkt in de achterdrager. Beide werken op naafdynamo.

Fietsenstallingproof

Ideaal voor woon werkverkeer, fietsen naar je sportclub, naar vrienden of lekker voor je ontspanning. Extra beschermd tegen diefstal door het ringslot en het extra kettingslot dat je erbij krijgt en kunt bewaren in de speciale houder aan het frame.

Altijd terug te vinden

Dikke banden zorgen voor comfortabel fietsen. De unieke voordrager (optioneel) vervoert gemakkelijk al je spullen. Door de opvallende styling valt jouw fiets altijd op tussen de rest. Wel zo handige in een drukke stad of in de drukke fietsenstalling.

#goedbezigfietser

Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes