CityGo

Niet kapot te krijgen!

De CityGo is de ultieme fiets voor in de drukke stad met geïntegreerde verlichting. Deze moderne robuuste fiets brengt je overal. Op de design drager neem je alles mee, van laptop, tot boodschappen tot kinderen in een kinderzitje. In de overvolle fietsenstalling springt de CityGo eruit door zijn unieke onderdelen en opvallende styling. De CityGo is uitgerust met een ringslot én een AXA insteekketting. Extra bescherming tegen diefstal.

Robuust

"Ultieme stadsfiets"

Onverwoestbare fiets doordat de voorlamp is geïntegreerd in het frame en de achterlamp is weggewerkt in de achterdrager. Beide werken op naafdynamo.

CityGo
CityGo
CityGo

Fietsenstallingproof

Ideaal voor woon werkverkeer, fietsen naar je sportclub, naar vrienden of lekker voor je ontspanning. Extra beschermd tegen diefstal door het ringslot en het extra insteekslot dat je erbij krijgt en kunt bewaren in de speciale houder aan het frame.

CityGo
CityGo

Altijd terug te vinden

Dikke banden zorgen voor comfortabel fietsen. De unieke voordrager (optioneel) vervoert gemakkelijk al je spullen. Door de opvallende styling valt jouw fiets altijd op tussen de rest. Wel zo handige in een drukke stad of in de drukke fietsenstalling.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.