Gazelle HeavyDutyNL

De urban transportfiets

Ideaal voor in de stad, deze HeavyDutyNL. Op de robuuste voor- en achterdrager kan álles mee, terwijl je door de brede banden tóch licht fietst. Met ook nog een dubbele pootstandaard en stuurblokkering is dit de meest complete transportfiets van Gazelle. En wil je het jezelf toch wat makkelijker maken… deze stoere transporter is er ook als e-bike.

  • Sterk
  • Stabiel
  • Compleet

Sterk

Het frame en de voor- en achterdrager zijn gemaakt van ijzersterk aluminium, ideaal voor in de stad. Neem zonder problemen je zware tas mee, voor- of achterop. Of zet een kratje voorop om je spullen in mee te nemen.

Stabiel

Door de dubbele pootstandaard en het stuurslot blijft jouw fiets staan, hoeveel je ook meeneemt. Zelfs met een zware tas voorop sta je nog stabiel. Ook handig als je je kids mee hebt in de kinderzitjes.

Compleet

Op de robuuste voor- en achterdrager kan álles mee. Altijd licht trappen met elektrische ondersteuning en comfortabel fietsen op brede banden

DOWNLOAD DE GEOMETRIE VAN HeavyDutyNL E-BIKE

Geometrie HeavyDutyNL

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Het zegt iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort. Om het beste frame voor jou te vinden, is het belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen.

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Download de geometrie van onze HeavyDutyNL.

Download de geometrie

AD fietstest

Onze elektrische fiets HeavyDutyNL C7+ HMB wint in AD Fietstest 2023 in de categorie 'Best getest'.

AD Fietstest AD Fietstest

Alle HeavyDutyNL fietsen

Bekijk alle HeavyDutyNL fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes