Gazelle Makki

Voor de hele familie

Onze elektrische bakfiets Makki! Ontworpen met hulp van ouders en kinderen. Makki is een elektrische bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Veilig en comfortabel, voor jou en je kleintje(s). Nu makkelijk uit te breiden met handige accessoires als een regenhuif.

  • Veilige hoge bak
  • Innovatieve standaard
  • Iconisch design

Elektrische bakfiets Makki

Mathieu, Product Manager, vertelt alles over Makki!

Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar één waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Alle aandacht is gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een handig pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki. Ook als Connect e-bike verkrijgbaar.

Veilige hoge bak

De hoge bak beschermt kinderen optimaal met toch het gemak dat ze er zelf makkelijk in en uit kunnen klimmen door de lage instap en opstapje.

Innovatieve standaard

Met een simpele voetbeweging moeiteloos van- en op de standaard te halen.

Iconisch design

Een fiets waarmee je gezien mag worden.

Stijl je fiets af met handige accessoires

Makki accessoires

De Makki is uit te breiden met mooie en handige accessoires, zodat je je kinderen nog makkelijker en veiliger mee kunt nemen. Denk hierbij aan een afdekhoes, zodat de bak droogt blijft wanneer je hem in de regen stalt, een adapter voor een kinderzitje en een opberglade voor je accu. Maar hoe bevestig je dit nu allemaal op of in die mooie bak? Daar hebben wij handige gebruiksaanwijzingen voor geschreven welke je direct kunt downloaden. Je kunt ook de video bekijke zodat je direct ziet hoe het werkt. 

Bekijk accessoires

De Makki is in de prijzen gevallen

Onze elektrische bakfiets Makki Load Connect wint in AD Fietstest 2023 in de categorie 'Best getest'. Daarnaast komt deze elektrische bakfiets 'Goed uit de test' in de Kieskeurig E-bakfiets Duurtest 2023.

AD Fietstest AD Fietstest

Alle Makki fietsen

Bekijk alle Makki fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes