Gazelle Makki

Voor de hele familie

Onze elektrische bakfiets Makki! Ontworpen met hulp van ouders en kinderen. Makki is een elektrische een bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Veilig en comfortabel, voor jou en je kleintje(s). Nu makkelijk uit te breiden met handige accessoires als een regenhuif.

  • Veilige hoge bak.
  • Innovatieve Standaard
  • Iconisch design

Onze elektrische bakfiets: Makki!

Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar één waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Alle aandacht is gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een handig pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki. Ook als Connect e-bike verkrijgbaar.

Daily Cappuccino & Makki

Imke van Lifestyleblog Daily Cappuccino ging op pad met de elektrische bakfiets van Gazelle: De Makki Load. Zij maakte een mooie fietstocht van Amsterdam naar het Muiderslot. En testte gelijk alle ins and outs van onze Makki. Kijk je mee?

Je kids stappen zelf in

Veilige hoge bak


De hoge bak beschermt kinderen optimaal met toch het gemak dat ze er zelf makkelijk in en uit kunnen klimmen door de lage instap en opstapje.

In de bak van de Makki kun je gemakkelijk drie kinderen meenemen. Twee zitten tegen de achterkant aan, dicht bij je stuur, en de derde zet je gemakkelijk op de voorbank. Hiervoor heb je het voorbanksetje nodig. Deze wordt compleet geleverd met gordels. 

Bekijk voorbanksetje

Super simpel

Innovatieve standaard


Met een simpele voetbeweging moeiteloos van- en op de standaard te halen. Zelfs met kinderen en/of boodschappen gaat dit heel makkelijk! 

Innovatieve bak

Iconisch design


Een fiets waarmee je gezien mag worden. Je bestelt nu makkelijk, via je Gazelle-dealer, verschillende accessoires voor deze elektrische bakfiets. Bijvoorbeeld de regenhuif welke speciaal is ontworpen voor de Makki. Je kids stappen nog steeds makkelijk in- en uit doordat de zijkanten open kunnen. 

Bekijk alle accessoires

Alleen bij Makki Connect

Start-onderbreker

De startonderbreker stopt de elektrische trapondersteuning van de bakfiets na melding van diefstal of bij sabotage van de connect module. Deze startonderbreker maakt onze Connect e-bikes nog minder aantrekkelijk voor dieven. Zonder trapondersteuning is de fiets niet gemakkelijk te gebruiken. Zo heeft een dief dus niets meer aan je elektrische bakfiets. De dief beseft dat het stelen van onze Makki Connect zinloos is. Zo kun je met een veilig gevoel op pad!

Bekijk Makki Connect

Makki accessoires

De Makki is uit te breiden met mooie en handige accessoires, zodat je je kinderen nog makkelijker en veiliger mee kunt nemen. Denk hierbij aan een afdekhoes, zodat de bak droogt blijft wanneer je hem in de regen stalt, een adapter voor een kinderzitje en een opbergvak voor je accu. Maar hoe bevestig je dit nu allemaal op of in die mooie bak? Daar hebben wij handige gebruiksaanwijzingen voor geschreven welke je direct kunt downloaden. Je kunt ook de video bekijke zodat je direct ziet hoe het werkt. 

Bekijk video's & download handleidingen