Gazelle Makki

Voor de hele familie

Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). Met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki. De voorbank set, de Maxi Cosi adapter, de adapter voor een kinderzitje en de opberglade zorgen ervoor dat het hele spul mee kan. En met de regenhuif en de afdekhoes ben je beschermd tegen alle weersomstandigheden.

  • Veilige hoge bak.
  • Innovatieve Standaard
  • Iconisch design

Onze elektrische bakfiets: Makki!

Mathieu, Product Manager bij Gazelle, vertelt je alles over onze elektrische bakfiets Makki!

Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki. Ook als Connect verkrijgbaar.

Veilige hoge bak.

Veilige hoge bak.


De hoge bak beschermt kinderen optimaal met toch het gemak dat ze er zelf makkelijk in en uit kunnen klimmen door de lage instap en opstapje.

Innovatieve Standaard

Innovatieve Standaard


Met een simpele voetbeweging moeiteloos van- en op de standaard te halen.

Iconisch design

Iconisch design


Een fiets waarmee je gezien mag worden.

Makki accessoires

De Makki is uit te breiden met mooie en handige accessoires, zodat je je kinderen nog makkelijker en veiliger mee kunt nemen. Denk hierbij aan een regenhuif, zodat ze altijd droog zitten. Een afdekhoes, zodat de bak droogt blijft wanneer je hem in de regen stalt. Adapters voor een kinderzitje of een autostoeltje en een opbergvak voor je accu. Maar hoe bevestig je dit nu allemaal op of in die mooie bak? Daar hebben wij handige gebruiksaanwijzingen voor geschreven welke je direct kunt downloaden. 

Download hier de handleidingen

Gazelle Makki

Bij Gazelle vinden we dat alle fietsers goed bezig zijn! Neem een kijkje in het leven van de Gazelle fietsers. Zelf ook mooie plaatjes? Deel deze op Instagram met #gazellebikes of @gazellebikes.