Testen bij Gazelle-winkels

Altijd een winkel bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een e-bike, maar weet je niet welke het best bij jou past? Maak een proefrit afspraak bij één van onze Gazelle-winkels bij jou in de buurt. Je kunt hier verschillende Gazelle e-bikes uitgebreid testen.

  • Maak direct een afspraak
  • Test en vergelijk e-bikes
  • Persoonlijk advies

Afspraak maken

Afspraak maken

Wanneer je een afspraak maakt bij een Gazelle-winkel, weet je zeker dat er testfietsen voor je klaar staan om een proefrit te maken. En dat er een adviseur aanwezig is die je alles kunt vragen over onze e-bikes.

Zoek via de blauwe button hieronder een winkel bij jou in de buurt en klik op 'plan een proefrit'. Wij geven de afspraak door aan de gekozen winkel. De Gazelle-winkel kan contact opnemen over de afspraak.  

Zoek een Gazelle-winkel bij jou in de buurt

Test en vergelijk e-bikes

Test en vergelijk e-bikes

Welke Gazelle e-bike past het best bij jou? Door verschillende e-bikes te testen, ervaar je welke e-bike het best past bij jou.

Probeer bij onze Gazelle-winkels Gazelles met verschillende zithoudingen en motoren uit. Ze staan voor je klaar!

Zoek een Gazelle-winkel bij jou in de buurt

Krijg persoonlijk advies

Krijg persoonlijk advies

Onze Gazelle-dealers adviseren je graag in de zoektocht naar jouw ideale e-bike. Het juiste model met de juiste ondersteuning is heel persoonlijk.

Onze dealers kunnen al je vragen beantwoorden en je meer vertellen over de verschillen tussen de test e-bikes die voor je klaar staan. 

Vind je winkel en maak een afspraak
Vind hier jouw Gazelle-winkel en maak een afspraak

Vul hieronder je postcode in en vind een Gazelle-winkel bij jou in de buurt. Maak direct een afspraak bij deze winkel voor een proefrit.

Orange Bosch e-bike

Bosch e-bike Orange

Orange Shimano Steps e-bike

Shimano steps e-bike

Ultimate Bosch e-bike (geïntegreerd)

Bosch e-bike

PuurNL Bafang e-bike

Bafang e-bike

Grenoble Bosch e-bike

grenoble Bosch e-bike

Wil je meer fietsen testen?

Wil je meer (elektrische) fietsen testen? Kom dan naar één van de Gazelle Experience Centers. In Amersfoort kun je al onze fietsen testen. In Den Haag, Groningen, Nijmegen en Waalwijk test je onze e-bikes. 

Je kunt op dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 - 17.00 uur gewoon binnenlopen en fietsen testen.

Wil je zeker weten dat er iemand is om je vragen te beantwoorden? Maak dan een Fietsadvies afspraak. Er staat dan 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en bijvoorbeeld je framemaat te berekenen. 

Kom naar een Experience Center

Verschil tussen testen bij een Gazelle-winkel en een Experience Center

Wat is het verschil tussen het testen bij een Gazelle-winkel en een Gazelle Experience Center? We snappen dat deze vraag bij je op komt, dus die gaan we zo goed mogelijk voor je beantwoorden. 

Gazelle-winkels met test e-bikes: Een Gazelle-winkel met test e-bikes is altijd bij jou in de buurt. Je kunt bij deze winkels een afspraak maken om een proefrit in te plannen. Je kunt verschillende e-bikes testen en aan de hand daarvan direct een elektrische fiets kopen. Nog een voordeel is dat je altijd je oude fiets kunt meenemen en deze kunt inruilen. 

Experience Center: Bij ons Experience Center in Amersfoort is ons volledige assortiment te zien en te testen (elektrische fietsen en gewone fietsen). Bij onze E-bike Experience Centers in Den Haag, Groningen, Nijmegen en Waalwijk kun je onze elektrische fietsen zien en testen. Je kunt altijd advies krijgen van de aanwezige Gazelle-adviseurs en dit advies kun je weer meenemen naar een Gazelle-winkel. Bij een Experience Center kun je een fiets laten reserveren bij een winkel in de buurt of online een fiets bestellen via Gazelle.nl.