Elektrische damesfietsen

Zoek je een elektrische damesfiets? Grote kans dat je bij ons gaat slagen. We hebben een flink assortiment aan stijlvolle e-bikes voor dames. Ze zijn allemaal voorzien van een accu waar je wel even mee vooruit kunt voordat je naar een stopcontact op zoek moet. En welke je ook kiest, je bent altijd verzekerd van de vertrouwde Gazelle-kwaliteit.

€ 2.699
Maandelijks vanaf € 64,53
€ 2.199
Maandelijks vanaf € 52,63

Sportieve elektrische damesfiets

Elektrische fiets voor dames niet mooi? Nou, daar is de afgelopen jaren heel snel verandering in gekomen. Tegenwoordig zien e-bikes er zeker zo sportief en stijlvol uit als ‘normale’ fietsen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Gazelle CityZen. Da’s een strakke sportfiets, ideaal voor woon-werkverkeer. Als je kiest voor de sportieve e-bike voor dames, de Speed Pedelec-variant kun je snelheden bereiken van 45 kilometer per uur. Pas dus wel goed op!

Lichte elektrische damesfiets met 7 versnellingen

Op die krachtige motor na verschilt een e-bike voor dames eigenlijk niet zoveel van andere damesfietsen. Ook als je voor de extra power van een elektrische fiets kiest, kan het verstandig zijn om te kiezen voor versnellingen. Zo kom je die hoge brug toch net even makkelijker over. Ook fijn om te weten is dat de meeste van onze elektrische fietsen voorzien zijn van de ‘standaard’ 28 inch-wielmaat. Mocht je een keer toe zijn aan nieuwe banden, kun je dus overal terecht. Wel zo handig.

Test een elektrische damesfiets met middenmotor

E-bikes zijn sinds de introductie van de zogenaamde middenmotor een stuk populairder geworden. En da’s niet gek. Elektrische fietsen voor dames waarbij de motor zich in het midden bevindt, worden door veel mensen als mooier beschouwd. Daarnaast is het fietsgemak een veelgehoord argument voor de fiets met middenmotor. Het gewicht wordt perfect verdeeld. Neem ook eens een kijkje bij onze elektrische moederfietsen met middenmotor. 

Om erachter te komen hoe dat voelt, raden we je aan vooral eerst even een goede testrit te maken. Dat kan bij onze dealers of in een van onze drie Experience Centers.

Elektrische damesfiets kopen? Dat is online zo gepiept

Helemaal overtuigd van de voordelen van een e-bike voor dames? Op onze website vind je heel gemakkelijk de fiets die bij je past. Pas hem aan naar wens, bestel ‘m en hij staat binnen de kortste keren bij een door jou geselecteerde dealer. Er zijn meer dan 1000 Gazelle-dealers, dus ophalen kan altijd in de buurt. En natuurlijk kun je er ook altijd langs voor een servicebeurt of een advies.