Let op geld lenen kost geld

Financier je fiets

Voor een vast bedrag per maand rijd je een nieuwe (elektrische) Gazelle. Bij het financieren van je fiets kun je je eigen pakket samenstellen, zodat je zelf je maandbedrag bepaalt. Je gaat een financiering aan bij Volkswagen Pon Financial Service om de fiets af te betalen in de door jou gekozen looptijd.

Je kiest zelf welke fiets je wilt kopen. Bij elektrische fietsen kies je een accu en eventuele Verlengde Garantie. Daarnaast kun je een Fietsverzekering en Pechhulp afnemen. Dan is je nieuwe Gazelle verzekerd tegen schade en diefstal. Je bestelt de fiets eenvoudig online en bent direct bij afhalen eigenaar van de fiets. Bekijk hieronder je verschillende opties.

Stel je fiets en pakket zelf samen

Op onze website kies je een fiets en alle opties die je bij de fiets wilt bestellen.

Kies je accu

Als je een elektrische fiets van Gazelle financiert, kies je zelf de accu en actieradius. Onze Bosch en Impulse fietsen worden standaard geleverd met een zilveren accu, Panasonic fietsen hebben standaard een bronzen accu en fietsen met Shimano Steps systeem worden geleverd met een gouden accu. Als dat niet voldoende is, kun je eenvoudig een accu-upgrade nemen bij het afsluiten van jouw pakket.

Pechhulp van FietsNED en ANWB Gazelle.nl Fietsverzekering

Pechhulp van FietsNED en ANWB Fietsverzekering

Geen zorgen meer als je fiets gestolen wordt of buiten jouw schuld om kapot gaat. Met de fietsverzekering van ANWB dek je de grootste risico’s af. En bij pech onderweg kom je altijd thuis dankzij de optie pechhulp van FietsNED. Selecteer deze optie bij jouw Gazelle en je bent zolang het contract loopt verzekerd wanneer je schade hebt, wanneer je fiets is gestolen of wanneer je pech onderweg hebt.

Bepaal zelf de looptijd

Je houdt zelf de controle. Of je nu snel wilt afbetalen of liever een laag maandbedrag hebt, bij het financieren van je Gazelle heb je zelf de touwtjes in handen. Je kiest bij het samenstellen van het pakket namelijk zelf de looptijd: 24, 36 of 48 termijnen. Aan jou de keuze.

Bepaal zelf de looptijd Gazelle.nl Classic
Electrisch voordeel Gazelle.nl HeavyDutyNL

Elektrisch voordeel

Kies je e-bike van Gazelle? Dan bepaal je zelf welke accu en actieradius je wilt voor jouw elektrische Gazelle. Daarnaast kun je profiteren van Verlengde Garantie op alle elektrische onderdelen. Zorgeloos genieten wordt zo wel heel erg voordelig.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.

Vergelijk fietsen