Gazelle Zakelijk

Een fiets moet je elke dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven. Daarom is een fiets pas Gazelle-waardig als deze de perfecte drieeenheid heeft van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Zo zorgen wij ervoor dat jouw klanten of jouw medewerkers iedere dag weer zin krijgen in fietsen!

Zakelijk fietsen in opkomst

Niet alleen bij consumenten, maar ook binnen organisaties wint de fiets aan populariteit. Mede door de opkomst van de elektrische fiets wordt de fiets steeds meer gezien als vervoermiddel voor afstanden tot 20 km. Verder zijn Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en de gezondheid van medewerkers momenteel belangrijke thema’s. De fiets kan hierin voor jouw onderneming een grote rol spelen.

Binnen Koninklijke Gazelle is het Gazelle Zakelijk team hiervoor jouw aanspreekpunt. Wij ondersteunen organisaties door het aanbieden van verhuurfietsen of specifieke bedrijfsfietsen op maat. Tevens kun je bij Gazelle Zakelijk terecht voor jouw mobiliteitsvraagstukken. Binnen Gazelle Zakelijk onderscheiden wij twee segmenten: Leisure en Zakelijke Mobiliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Gazelle Zakelijk fietsenplan Fiets van de zaak

De fiets van de zaak kan nog steeds!

Het Nieuwe Fietsplan: 19 cent km-vergoeding én een renteloze lening.
Dat is nog eens mieters nieuws voor de harde werkers van Nederland. Het oude fietsplan is dan sinds 1 januari 2015 van de baan, maar werkgevers hebben nog steeds allerlei mogelijkheden om fietsen naar het werk financieel aantrekkelijk te maken. Jouw baas mag een kilometervergoeding geven van maximaal 19 cent per kilometer, belastingvrij! En hij mag ook een renteloze lening geven voor de aanschaf van een (elektrische) fiets. Het fraaie is dat deze lening terugbetaald kan worden met de kilometervergoeding.

Meer informatie over Het Nieuwe Fietsplan? Klik dan hier.

Leisure

Al jaren worden fietsen in de Leisuremarkt veelvuldig ingezet. Bedrijven zoals hotelketens, campingbedrijven en fietsverhuurbedrijven verhuren regelmatig fietsen aan hun klanten. Hiervoor bieden wij een assortiment robuuste verhuurfietsen aan. Zo kan jouw klant genieten van optimaal fietsplezier, terwijl jij profiteert van een fiets van robuuste kwaliteit. Indien gewenst kunnen wij het onderhoud van de fietsen geheel uit handen nemen en het traject van A tot Z voor u begeleiden. 

 Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Gazelle zakelijk Leisure fietsen

Zakelijke mobiliteit

Veel organisaties zijn bezig met MVO en de gezondheid van hun medewerkers. Met de huidige vraagstukken rondom files, parkeerkosten en de CO2 uitstoot wordt hierbij steeds vaker gedacht aan de fiets. De fiets stimuleert de verantwoorde mobiliteit binnen jouw organisatie, bevordert de vitaliteit van jouw medewerkers en is een duurzaam en schoon vervoermiddel. Zo kiezen steeds meer organisaties voor het aanbieden van een ‘fiets van de zaak’ of het inzetten van fietsen naast de leaseauto. Onze accountmanager denkt graag met je mee hoe je de fiets het beste kunt inzetten binnen jouw organisatie.

Fietsen op maat
Tevens kunnen wij fietsen op maat maken, waarbij de styling op jouw huisstijl kan worden afgestemd. Die fietsen kun je bijvoorbeeld inzetten voor PR-doeleinden. Zo heeft Gazelle Zakelijk al maatfietsen geleverd voor bijvoorbeeld de Olympische Spelen in Londen en een speciale veiligheidsfiets voor Shell.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Werkkostenregeling

Fluitend op een nieuwe Gazelle van het werk, naar het werk. Dat is niet alleen bevorderlijk voor het milieu, maar ook veel gezonder. En met de nieuwe werkkostenregeling is een Gazelle van de zaak nu nog eenvoudiger geregeld. Voor werknemer én werkgever. Gazelle geeft een duidelijke uitleg over de werkkostenregeling.

Lees hier alles over de Werkkostenregeling.

Wil je weten hoe je kunt profiteren?

Wil je weten hoe je kan profiteren van de mogelijkheden binnen Gazelle Zakelijk? Neem dan contact op met onze accountmanager: Özgür Kilic.

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen