Bakfiets

Lichte, praktische en veilige bakfiets

Je kent ze wel; van die onhandige houten bakfietsen die overal in de weg staan en niet te parkeren zijn. Maar ze zijn wel handig om de kinderen te vervoeren. Ontdek de Cabby bakfiets van Gazelle. De bak is gemakkelijk in te klappen en te verwijderen, voor als er even geen kindjes aan boord zijn. En dankzij de stabiele dubbele pootstandaard kan iedereen veilig in- en uitstappen. Licht, praktisch en veilig!

Buitengewoon veilig

De robuuste Cabby bakfiets van Gazelle vervoert met gemak drie kinderen. Dankzij de veiligheidsgordels blijft iedereen veilig zitten. En de stuurblokkering houdt de bakfiets stabiel. Zo geniet iedereen van een onbezorgde fietstocht. Buitengewoon veilig, zowel voor moeder als de kinderen.

Onverwoestbaar

De Gazelle bakfiets is super stevig en praktisch onverwoestbaar. Dat is belangrijk als u met kinderen te maken heeft. Dankzij het oversized stalen frame, brede banden en stabiele dubbele standaard stapt iedereen veilig in en uit. Met de keiharde krasbestendige laklaag hoeft u niet bang te zijn voor roest.

Een wendbare bakfiets kopen? Dat kan!

Denk jij er soms aan om een bakfiets te kopen? Maak dan kennis met het innovatieve ontwerp van Gazelle. Bij ons kun je een bakfiets bestellen die volledig is toegesneden op de eisen van het drukke stadsleven. En wat het nóg prettiger maakt: je kunt deze lichtgewicht bakfiets nu online kopen! 

Een comfortabele bakfiets voor kinderen

Wat is er leuker dan gezellig samen op stap te gaan? Dan is het is goed om te weten dat de Gazelle bakfiets je kind alle veiligheid en comfort biedt. Met deze bakfiets voor kinderen kun je gerust met zijn viertjes op stap. De Gazelle bakfiets voor kindervervoer is uitgerust met drie sets veiligheidsriemen, zachte bekleding en de mogelijkheid om eenvoudig je Maxi-Cosi te bevestigen. Ook voor drukke steden is deze fiets met bak voor kind de perfecte oplossing. Dankzij zijn smalle vormgeving neemt hij maar weinig ruimte in, en door zijn lichte frame geniet je van maximale wendbaarheid.

De dames bakfiets: ook voor papa's!

Een dames bakfiets kenmerkt zich door een lage instap. Toch is dat niet alleen praktisch voor mama's! Wil je veilig kinderen kunnen vervoeren, dan is het noodzakelijk om snel op en af te kunnen stappen. Bij het ontwerp van onze bakfiets draaide alles om maximale veiligheid en wendbaarheid. Vandaar dat dit populaire model standaard wordt geleverd zonder hoge herenstang. Wat nog niet wil zeggen dat stoere papa's zich er niet op thuis zullen voelen. Ontdek het comfort van een lichtgewicht bakfiets voor dames én heren.

Ontdek het gemak van een lichtgewicht bakfiets

De lichtgewicht bakfiets is speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker te maken. Dankzij deze lichte bakfiets hoef je niet langer zwaar te trappen met een houten bak voorop. Een lichtgewicht frame en een smalle bak compenseren het extra gewicht van je kinderen of bagage. Bovendien is de bak afneembaar en heeft de Cabby zeven versnellingen, zodat jullie vanaf nu zelfs samen tegen de wind in kunnen komen.

Bakfiets met regentent

Het Nederlandse klimaat staat bekend om zijn regenbuien, die je elk moment kunnen overvallen. Ook bij nat weer zitten de kleintjes uiteraard graag droog. Een bakfiets met regentent is de ideale oplossing voor comfortabele ritjes naar de crèche of naar school. Het is verrassend eenvoudig om je bakfiets met regenkap uit te rusten. De regenkap kan optioneel bij de bakfiets besteld worden, en is zeer vriendelijk in gebruik. Voor jouw bakfiets met regenhuif kun je uiteraard terecht bij Gazelle.

Een mooie bakfiets kopen - in één keer of op afbetaling

Past een bakfiets perfect bij jouw levensstijl, maar zie je op tegen de investering? Ook dan denkt Gazelle graag met je mee. Bij ons kun je je bakfiets kopen op afbetaling. In dat geval betaal je een vast laag bedrag per maand. Je bakfiets op afbetaling kopen biedt maximale flexibiliteit. Stel een persoonlijk financieringspakket samen, en bepaal zelf je maandbedrag!

Review Cabby door Mommytalks

Mommytalks reviewde onze Gazelle Cabby Bakfiets."Deze bakfiets is opvouwbaar en dus eenvoudig op te bergen. De fiets rijdt soepel en manoeuvreert eenvoudig. Ook past de Maxi-Cosi erop, door de speciale adapter. Het zadel is in hoogte te verstellen en er zitten 7 versnellingen op, hierdoor trapt de fiets erg licht en kun je, zelf met een volle bak, elke brug of heuvel op. Is deze bakfiets iets voor jou? Kijk snel en beslis zelf."