Connect fietsen

Connect e-bikes van Gazelle zijn slimme e-bikes met een ingebouwde GPS-module die verbonden kan worden met het internet en de speciale Connect app. Met de Connect app wordt fietsen nog leuker en veiliger. Je schakelt bijvoorbeeld eenvoudig de diefstalbeveiliging in, die je waarschuwt wanneer je e-bike onverwacht in beweging komt. Je stapt niet alleen zorgeloos op jouw e-bike met Gazelle Connect, je stapt er ook met een gerust hart weer vanaf. 

Hoe werkt een Gazelle e-bike met GPS?

Met een e-bike met Gazelle Connect ben je slim beschermd tegen diefstal. In een Connect e-bike zit een module ingebouwd die is verbonden met het internet. Deze module zorgt ervoor dat de e-bike altijd te traceren is met behulp van GPS. Dit staat ook duidelijk op het frame van de e-bike aangegeven, zodat dieven wel twee keer nadenken voordat ze ermee aan de haal gaan. Uiteraard is de module ingebouwd zodat deze niet zichtbaar is.

Gazelle Connect app

Bij deze elektrische fiets met GPS hoort de Gazelle Connect app, hiermee kun je via je smartphone verbinding maken met de e-bike. In de app kun je vervolgens meerdere fietsgegevens inzien. Zo zie je op de kaart bijvoorbeeld waar je fiets zich bevindt. Ook schakel je via de app eenvoudig de diefstalbeveiliging in, die je waarschuwt wanneer je e-bike onverwacht in beweging komt. Is je e-bike gestolen? Dan meld je ook dit via de app zodat het opsporingsteam direct in actie kan komen. 

Meer zekerheid met Connect

Een Gazelle Connect e-bike kun je extra verzekeren. De verzekering waar je voor in aanmerking komt, is altijd gekoppeld aan de e-bike die je kiest. Hoe je de verzekering afsluit, leggen we je uit in onze veelgestelde vragen over Connect.

Proefrit maken

De slimme e-bike eerst testen? Kom naar het Experience Center of test ze bij een Gazelle-winkel bij jou in de buurt. Onze Experience Centers zijn geopend op afspraak, er is beperkt ruimte voor inloop zonder afspraak. Maak hier je afspraak.