Elektrische fiets lage instap

Een fiets met lage instap maakt het makkelijker om op je fiets te stappen. Deze fietsen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Een elektrische fiets met lage instap is een geweldige combinatie van een frame met een lage instap en een e-bike. De instap is zo ver naar beneden verplaatst dat maximaal comfort wordt gerealiseerd en ook oudere mensen makkelijk op hun elektrische fiets kunnen stappen.

Weet je niet zeker of een fiets met een lage instap de juiste keuze is? Dan kun je bij een van onze winkels of in een Gazelle Experience Center uitgebreid advies krijgen en zelfs een gratis proefrit maken.

Wat is een elektrische fiets met lage instap?

Een elektrische fiets met lage instap is een fiets met een framebuis die naar beneden wordt getrokken. In het verleden werd dit type fiets vaak een damesfiets genoemd. Een e-bike met lage instap is echter niet alleen de ideale elektrische fiets voor vrouwen. Dit type fiets is ook perfect voor oudere mensen, mensen met een fysieke beperking en ook mannen en vrouwen in zakelijke kleding. De lage instap maakt het voor hen gemakkelijk om op en af te stappen, dus een e-bike met een lage instap is niet langer alleen de juiste keuze voor vrouwen.

Waarom zou je kiezen voor een e-bike met een lage instap?

Vind je het vaak moeilijk om comfortabel op en af te stappen van een (elektrische) fiets? Dan is een fiets met lage instap echt iets voor jou! Een e-bike met lage instap is de ideale combinatie, omdat het een elektrisch aangedreven fiets is met een comfortabele, lage instap. Daarom is een e-bike met lage instap ideaal voor oudere mensen die het plezier in het fietsen willen hervinden.

Opstappen op een e-bike is hier geen probleem en door de elektrische aandrijving staat niets langere fietstochten in de weg. Wil je een elektrische fiets met een lage instap en een middenmotor? Dat kan bij ons.

Testrit op een Gazelle elektrische fiets met lage instap

Twijfel je of een lage instap Gazelle e-bike de juiste keuze is? Wij begrijpen dat de aanschaf van een e-bike een belangrijke beslissing is die je niet lichtvaardig wilt nemen. Wist je dat je onze elektrische fietsen gratis kunt testen in onze Gazelle Experience Centers? Dus wanneer je nog niet zeker bent kun je een gratis proefrit plannen. Je kunt ook uitgebreid advies krijgen in onze E-bike Experience Centers en bij een gespecialiseerde dealer bij jou in de buurt. Dus waar wacht je nog op?