Lichte en snelle trekkingfiets

Met de Vento familie biedt Gazelle trekking en comfort fietsen aan in een goede prijs/kwaliteit verhouding die uitblinken in hun veelzijdigheid en design. Voorzien van goede onderdelen en slimme oplossingen kun je met de Vento overal uit de voeten. Stadsritjes afgewisseld met sportieve dagtochten, met de Vento is het allemaal mogelijk.

Licht rijdend toeren

“Vento, meer heb je niet nodig”

Met de sportieve Vento vlieg je over de weg. De Shimano versnellingen maken zowel sportief als recreatief fietsen mogelijk! Kies de Vento die bij jou past: wel of geen verende voorvork, sportieve of comfortabele zithouding of een lage of mid-instap. Een Vento past bij iedereen.

Multi inzetbaar

Dankzij slimme combinatie van Shimano versnellingen en hoogwaardige voorvork ben je altijd voorbereid op elke uitdaging.

Hoogwaardig

Hoogwaardige afmontage voor een scherpe prijs. Fiets sportief en comfortabel naar je werk of maak een lange toertocht! Voor deze fietsen is niets te gek.

Onverwoestbaar

Dankzij slimme oplossingen zoals weggewerkte kabels is de Vento praktisch onverwoestbaar.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.