Gazelle en Longfonds

Doe mee en win een E-bike


Op je fiets zorg je voor een betere wereld: schoner, gezonder en leuker. Meer kilometers op de fiets maakt onze wereld mooier. Daarom moedigen wij je aan wanneer je de fiets pakt: "Goed bezig, fietser!" Doe je mee door wat vaker de fiets te pakken en mensen in jouw omgeving aan te moedigen?  Dan maken we ons samen sterk voor gezonde lucht en maak je ook nog eens kans op een nieuwe Gazelle e-bike. 

Hoe doe je mee?

 
Om kans te maken op die mooie Gazelle e-bike vragen wij je om een fanatieke fietser in je omgeving te taggen in de comments onder deze post op Facebook. Daarnaast vragen wij je om op al je social media - Facebook, Instagram, YouTube of LinkedIn - alle fietsers en fietsinitiatieven die je kent met #goedbezigfietser te taggen.
 
Samen maken we ons sterk voor gezonde lucht en meer fietskilometers. Zo laat je ons en de fietser zien dat ze goed bezig zijn en je maakt dan beide kans op die mooie Gazelle e-bike t.w.v. € 2199,-. 
 
De actie loopt van 2 september t/m 16 september 2019. 
 
Bekijk hier de actievoorwaarden

Longfonds en Gazelle zetten zich samen in voor gezonde lucht

Fiets je zondag 22 september ook mee met de Dam tot Dam Fietsclassic?

Het is de dag waarop je niet alleen een prachtig stuk kunt fietsen, maar je ook sterk kunt maken voor schonere lucht. Het Longfonds is sinds vorig jaar partner van Gazelle en aan dit fietsevenement verbonden. Samen strijden we voor gezonde lucht. Gazelle fietst mee met een eigen team. Het zou mooi zijn als wij jou onderweg ook tegenkomen!

De Dam tot Dam FietsClassic gaat langs de dammen van Noord-Holland. Het hoogtepunt voor velen is de mogelijkheid om voor één keer door de IJtunnel te fietsen. Er zijn vijf afstanden, variërend van 40 tot 150 kilometer. De toertocht van 40 kilometer is omgedoopt tot Schone lucht route. Onderweg kom je tips en weetjes tegen over gezonde lucht en longen.

Schone lucht
Ook Gazelle fietst mee. Waarom? Gazelle wil een duurzamere wereld. Met meer fietsverplaatsingen – het vergroten van vitaliteit, reduceren van uitstoot en files – komt die wereld een stap dichterbij. Om te kunnen blijven fietsen is een schone lucht belangrijk. Dat is precies waarvoor het Longfonds strijdt. Laat dat nou net een partner van Gazelle én het evenement zijn!