Fiets leasen

Bij Gazelle vinden we dat iedereen een mooie fiets verdient. Daarom kun je bij ons een gloednieuwe fiets leasen. Onbezorgd genieten van je fiets voor een aantrekkelijk maandbedrag? 

Op dit moment is Private leasen van onze fietsen niet mogelijk. Wil je dat we je op de hoogte houden?

Wat houdt het leasen van een fiets in?

Het leasen van een fiets is net als het leasen van een auto: voor een vast bedrag per maand rijd jij op een splinternieuwe fiets van hoge kwaliteit. In het complete leaseplan is alles al geregeld: pechhulp, onderhoudsbeurten, service, reparaties en verzekering. Zo kun jij volledig ontzorgd genieten van je fietsritjes.

Zakelijke of particuliere lease

Private lease
Private lease is een aantrekkelijke optie om op een fiets of e-bike te kunnen rijden zonder dat je in één keer het aankoopbedrag hoeft neer te leggen. Vanaf €41 per maand geniet jij al van de voordelen! Lees hier meer over het particulier leasen van een fiets.

Zakelijk lease
Wil je liever een fiets leasen via je werkgever? Door nieuwe wetgeving die in januari 2020 in is gegaan, wordt het zakelijk leasen van een fiets eenvoudiger dan ooit. Lees hier verder over het leasen van een fiets via je werkgever.

Hoe werkt het leasen van een fiets?

Het leasen van een fiets is tegenwoordig erg gemakkelijk. Hoe dit in zijn werk gaat, is afhankelijk van jouw situatie. Kies je voor particuliere lease? Dan sluit je zelf een contract af bij ons en haal je je droomfiets op bij de dichtstbijzijnde dealer. Ga je voor zakelijk fietslease, dan regelt je werkgever een groot deel van dit proces.

Wie is eigenaar van de leasefiets?

Wij blijven eigenaar van de fiets gedurende de contractperiode. Aan het eind van de leasetermijn is het mogelijk om voor een voordelige prijs de fiets over te nemen. 

Ontdek de voordelen van een leasefiets

Rijden op je droomfiets was nog nooit zo eenvoudig! Dit zijn de voordelen op een rij:

  • Het leaseplan ontzorgt je volledig
  • Regelmatige onderhoudsbeurten houden je fiets in topconditie
  • Je hoeft niet in één keer het aanschafbedrag neer te leggen
  • Je betaalt slechts een aantrekkelijk maandbedrag
  • Met meer dan 700 Gazelle servicepunten in Nederland zit er altijd eentje bij je in de buurt