(Elektrische) fiets leasen bij Gazelle

Wil je je (elektrische) fiets leasen bij Gazelle? Dan leen je voor een bepaalde periode een gloednieuwe elektrische Gazelle. En je geniet van standaard extra’s zoals verzekering, pechhulp, reparaties, service en onderhoud. Volledig ontzorgd fietsen zonder grote investering vooraf.

Lees hieronder hoe het leaseplan van een Gazelle fiets werkt!

Let op: Op dit moment is Private leasen van een Gazelle-fiets niet mogelijk. Wil je dat wij je weer informeren wanneer het mogelijk is?

Elektrische fiets leasen

Voor een vast bedrag per maand fiets jij nu echt zorgeloos weg op een gloednieuwe Gazelle: PuurNL HFB, Orange C7 HMS, Orange C310 HMB en Grenoble C8 HMB.

Een fiets leasen is een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder dat je het gehele bedrag in één keer moet betalen. Zodra het contract is afgelopen, lever je de fiets in bij jouw Premium Gazelle-dealer. Een contract afsluiten is mogelijk voor 36 maanden.

In het complete leaseplan is alles geregeld (fiets, accu, verzekering, pechhulp, service, garantie en onderhoud) en jij kunt voor een vast maandelijks tarief zonder zorgen fietsen!

Zakelijk of private lease van een fiets?

Bij Gazelle kun je kiezen voor een private lease fiets. Je least de fiets dan op persoonlijke titel. Wanneer je ervoor kiest om een e-bike te leasen als particulier kun je dit regelen via de website van Gazelle.

Wil je liever je fiets leasen zakelijk regelen? Dan maak je daarover afspraken met je werkgever. Het zakelijk leasen van een e-bike is op dit moment nog niet mogelijk bij Gazelle. Wel kunnen we je er meer over vertellen.

Hoe werkt private lease van een fiets?

 1. Je bestelt een private leasefiets eenvoudig via Gazelle.nl
 2. Selecteer je opties
 3. Jouw aanvraag wordt beoordeeld middels een BKR-check. Je krijgt zo snel mogelijk de uitslag via het opgegeven e-mailadres
 4. Na akkoord van de BKR check ontvang je het contract van Volkswagen Pon Financial Services. Onderteken en retourneer dit naar Volkswagen Bank
 5. Financiële gegevens worden gecontroleerd
 6. De Premium Gazelle-dealer maakt met jou een afleverafspraak
 7. Teken het afleverbewijs en lever deze in bij de dealer
 8. Na ontvangst van de elektrische fiets ontvang je een Gazelle leasepas. Met deze pas heb je recht op service, onderhoud en reparatie

Lease een fiets voordelen

 • Al vanaf € 65 per maand
 • Vast maandbedrag inclusief: afschrijving, afleverkosten, verzekering, pechhulp, reparatie, service en onderhoud
 • Keuze in fiets, kleur en accu
 • Pechhulp door heel Nederland van FietsNED
 • Eenvoudig en snel online geregeld
 • Gazelle Lease servicepas
 • 900 servicepunten door heel Nederland
 • Haal je fiets op bij een Premium Gazelle-winkel in de buurt
Download algemene voorwaarden Pechhulp