Lease je fiets bij Gazelle

Met het leasen van je fiets leen je voor een bepaalde periode een gloednieuwe elektrische Gazelle. En je geniet van standaard extra’s zoals verzekering, pechhulp, reparaties, service en onderhoud. Volledig ontzorgd fietsen zonder grote investering vooraf.

Lees hieronder hoe het werkt!

Al vanaf € 54 per maand

Lease je fiets

Voor een vast bedrag per maand fiets jij nu echt zorgeloos weg op een gloednieuwe Gazelle: Orange C7+ HFP, Grenoble C7+ HMB, Grenoble C7+ HFPVento C7 HMB of een HeavyDutyNL C7 HMB.

Leasen is een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder dat je het gehele bedrag in één keer moet betalen. Zodra het contract is afgelopen, lever je de fiets in bij jouw Premium Gazelle-dealer. Een contract afsluiten is mogelijk voor 36 maanden.

In het complete leasepakket is alles geregeld (fiets, accu, verzekering, pechhulp, service, garantie en onderhoud) en jij kunt voor een vast maandelijks tarief zonder zorgen fietsen!

Hoe werkt het leasen van een fiets?

 1. Je bestelt een leasefiets eenvoudig via Gazelle.nl
 2. Selecteer je opties
 3. Jouw aanvraag wordt beoordeeld middels een BKR-check. Je krijgt zo snel mogelijk de uitslag via het opgegeven e-mailadres
 4. Na akkoord van de BKR check ontvang je het contract van Volkswagen Pon Financial Services. Onderteken en retourneer dit naar Volkswagen Bank
 5. Financiële gegevens worden gecontroleerd
 6. De Premium Gazelle-dealer maakt met jou een afleverafspraak
 7. Teken het afleverbewijs en lever deze in bij de dealer
 8. Na ontvangst van de elektrische fiets ontvang je een Gazelle leasepas. Met deze pas heb je recht op service, onderhoud en reparatie

Voordelen van jouw fiets leasen bij Gazelle

 • Al vanaf € 54 per maand
 • Vast maandbedrag inclusief: afschrijving, afleverkosten, verzekering, pechhulp, reparatie, service en onderhoud
 • Keuze in fiets, kleur en accu
 • Pechhulp door heel Nederland van FietsNED
 • Eenvoudig en snel online geregeld
 • Gazelle Lease servicepas
 • 1100 servicepunten door heel Nederland
 • Haal je fiets op bij een Premium Gazelle-winkel in de buurt

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.