Een fiets leasen als particulier: ontdek de mogelijkheden

Tegenwoordig is een nieuwe fiets een hele aanschaf. De modernste materialen en technieken maken dat fietsen steeds fijner en makkelijker wordt. Maar daarom hangt er aan de moderne fiets ook een aardig prijskaartje. Wanneer je toch graag op een splinternieuwe fiets rijdt dan is een private lease fiets de oplossing.

Een fiets leasen als particulier houdt in dat je voor een vast bedrag per maand een nieuw en goed exemplaar hebt. Wil je dus graag onbezorgd op een mooie fiets rondrijden, maar komt het aankoopbedrag je financieel niet goed uit? Denk dan aan een private fietslease.

Wat gaat een fiets leasen een particulier kosten?

De contracten voor het leasen van een fiets bij Gazelle duren in de regel 36 maanden, waarbij de maandelijkse bedragen starten vanaf € 65. Nu kun je misschien denken dat drie jaar lang een maandelijks bedrag betalen voor een leasefiets duurder is dan een nieuwe fiets kopen. Maar bij private lease van een (elektrische) fiets zijn de kosten van een leasefiets ongeveer gelijk aan wat je betaalt voor het kopen van een fiets. Je moet namelijk ook rekening houden met de kosten voor reparaties en onderhoud.

Verder wil je je nieuwe (elektrische) fiets natuurlijk goed verzekeren. Wanneer je als particulier een fiets wilt zijn deze kosten in het maandelijks bedrag inbegrepen. Ook telt de afschrijving van de fiets mee in het totale kostenplaatje. Koop je een fiets dan zal hij verouderen en minder waard worden, waardoor je weer geld moet bijleggen als je na drie jaar een nieuwe fiets wilt.

Profiteer van de voordelen met een fiets leasen als particulier

Wanneer je een particuliere leasefiets neemt heb je tal van voordelen. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over onverwachte kosten voor reparaties. Bovendien is je fiets altijd topfit doordat hij regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt. Daarbij kun je, als je via Gazelle je (elektrische) leasefiets uitkiest, gebruikmaken van 900 servicepunten door heel Nederland.

Dus heb je interesse om een fiets te leasen als particulier? Kijk dan eens in het aanbod en ontdek wat er mogelijk is. Je vindt er namelijk fietsen in allerlei stijlen en kleuren. Heb je eenmaal je keus gemaakt uit de private leasefietsen, dan kun je favoriete fiets eenvoudig en snel online regelen. Je nieuwe fiets haal je daarna op in een Premium Gazelle-winkel in je buurt. Dus ontdek snel het aanbod en zorg dat je snel zorgeloos rondfietst op een private leasefiets.