Particulier leasen van een elektrische fiets

Wordt het tijd voor een nieuwe fiets? De mogelijkheden van een moderne elektrische fiets zijn eindeloos. Je hebt geen last meer van tegenwind, heuvels of een ellenlang vals plat. Je bent nog steeds gezond bezig, maar krijgt ondersteuning van je elektromotor op moeilijke stukken. 

Wist je dat een e-bike leasen als particulier heel voordelig kan zijn? Een private lease elektrische fiets biedt je ook nog veel extra voordeel en gebruiksgemak. Voor een vast maandbedrag heb jij een elektrische Gazelle tot je beschikking én word je volledig ontzorgd. Wij onderhouden en repareren je fiets wanneer dat nodig is. Dat is fietsen anno nu. 

Hoe werkt particuliere e-bike lease?

Dit is heel eenvoudig en kun je zelf online regelen. Private lease van een Gazelle e-bike werkt net zoals elke particuliere fietslease. In het kort volg je deze stappen:

 1. Kies je droomfiets uit en bestel hem online
 2. Selecteer de lease-betaaloptie en rond je bestelling af
 3. Wij doen een BKR-check en delen de uitslag met je
 4. Je ontvangt een contract van ons, dat je ondertekent en terugstuurt
 5. De Premium Gazelle-dealer maakt een afspraak met jou
 6. Jij haalt je e-bike op bij de dealer en kunt gelijk wegfietsen!

Wist je dat een e-bike leasen als particulier heel voordelig kan zijn? Een private lease elektrische fiets biedt je ook nog veel extra voordeel en gebruiksgemak. 

Let op: Op dit moment is private lease van een Gazelle-fiets niet mogelijk. Wil je dat wij je weer informeren wanneer het mogelijk is?

Wat kost het particulier leasen van een elektrische fiets?

Vanaf € 65 per maand kun je al een elektrische fiets leasen bij Gazelle. In dat bedrag zit niet alleen de waarde van de fiets, maar nog veel meer. Zo kun jij zorgeloos rondrijden. Het enige wat jij hoeft te regelen, is de stroom. Wij zorgen voor de rest! 

Wat zit er inbegrepen in het leasebedrag?

In het maandelijkse leasebedrag zitten de volgende kosten inbegrepen:

 • Verzekering
 • Reparatiekosten
 • Onderhoudskosten
 • Pechhulp
 • Servicekosten
 • Afleverkosten
 • Afschrijving

Welke e-bikes kan ik privé leasen?

Gazelle heeft een selectie gemaakt aan elektrische fietsen die je als particulier kunt leasen. Er zit gegarandeerd iets voor jou tussen. Ga je voor een stoere transportfiets of liever voor een stevige fiets voor de boodschappen? Aan jou de keuze! 

Speed pedelec private lease

Met een goede e-bike fiets je met gemak met een snelheid van 20 tot 25 kilometer per uur. Vind je dit niet snel genoeg? Dan is een speed pedelec iets voor jou. Die kan moeiteloos 40 tot 45 kilometer per uur gaan. Dit is niet alleen ideaal voor woon-werkverkeer, maar geeft je ook extra mogelijkheden als je zin hebt in een lange fietstocht. Lees hier meer over het leasen van een speed pedelec. 

Ontdek van voordelen van een particuliere lease e-bike

Ben je het zat dat je die nét iets te steile heuvel niet gemakkelijk op fietst? Dat komt goed uit. Een e-bike leasen ligt namelijk binnen handbereik. En dat voor een aantrekkelijk maandbedrag! Wij zetten de voordelen nog een keer op een rijtje:

 • Je rijdt op een gloednieuwe elektrische fiets van hoge kwaliteit
 • Je hoeft niet in één keer het hoge aankoopbedrag te betalen
 • Wij verzorgen onderhoud, service en reparaties
 • Met ruim 800 servicepunten in Nederland zit er altijd eentje bij je in de buurt

Bij Gazelle vinden we dat ook jij betaalbaar een moderne elektrische fiets tot je beschikking moet kunnen hebben. Is private lease niets voor jou? Lees dan eens meer over het zakelijk leasen van een e-bike. Kopen of financieren behoren ook tot de mogelijkheden. Zo is er voor iedereen een mogelijkheid om van de Gazelle kwaliteit te genieten.