Een e-bike leasen als particulier

Wordt het tijd voor een nieuwe fiets? Wellicht is je interesse gewekt door de mogelijkheden van een moderne elektrische fiets. Je hebt niet of nauwelijks last van tegenwind, heuvels of een ellenlang vals plat. Je bent nog steeds gezond bezig, maar krijgt ondersteuning van je elektromotor op moeilijke stukken. Echter, de aanschafprijs past misschien niet binnen je budget.

Wist je dat een e-bike leasen als particulier heel voordelig kan zijn? Een private lease elektrische fiets biedt je ook nog veel extra voordeel en gebruiksgemak.

Let op: Op dit moment is private lease van een Gazelle-fiets niet mogelijk. Wil je dat wij je weer informeren wanneer het mogelijk is?

Private lease van een elektrische fiets

Private lease van een elektrische fiets is ideaal als je wel zo comfortabel mogelijk wilt fietsen, maar ook je portemonnee in de gaten moet houden. Voor een bedrag van 65 euro per maand ligt private lease van een e-bike al binnen je mogelijkheden. Daarbij is je verzekering voorzien en heb je ook toegang tot pechhulp. Zijn er reparaties nodig of heeft je e-bike een servicebeurt nodig, dan is dit bij de leaseprijs inbegrepen.

Je sluit een private leasecontract af voor 36 maanden en in die tijd kun je elke dag ongestoord fietsen. Kies je voor een e-bike van Gazelle, dan kun je voor onderhoud, service en reparatie terecht bij maar liefst 800 servicepunten in heel Nederland, waarvan er altijd wel een op korte afstand van je woonplaats ligt.

Een Speed Pedelec leasen als particulier

Met een goede e-bike is fietsen met een snelheid van 20 tot 25 kilometer per uur in feite kinderspel. Is dit voor je niet snel genoeg, dan kun je een Speed Pedelec te leasen als particulier. Een Speed Pedelec kan rustig 40 tot 45 kilometer per uur gaan. Dit is niet alleen ideaal voor woon-werkverkeer, maar geeft je ook extra mogelijkheden als je zin hebt in een lange fietstocht. Houd er wel rekening mee dat de Speed Pedelec sinds 2017 officieel een bromfiets is. 

Let op: Bij Gazelle kun je op dit moment nog geen Speed pedelec leasen. 

Voordelen van private lease van een e-bike

We noemen de voordelen van private lease van een e-bike nog eens op. Je hebt niet te maken met een hoge aanschafprijs, maar betaalt elke maand een vast en laag bedrag. Kosten voor onderhoud, verzekering, en de vaak hoge reparatiekosten komen niet voor je rekening.

Kies je voor een elektrische fiets van Gazelle, dan heb je veel keuze uit topmodellen van een leverancier die al decennialang als innovatief en betrouwbaar bekend staat. Moet je fiets snel gerepareerd worden, dan kun je snel terecht bij 900 servicepunten.