Trekkingfietsen

Trekkingfietsen van Gazelle

Op zoek naar de ideale sportieve metgezel tijdens lange toertochten? Het lichte gewicht, de vele versnellingen en slimme innovaties maken de trekkingfietsen van Gazelle tot sportieve kilometervreters. Voor dagelijks gebruik of verre fietsvakantie. Dankzij verstelbare onderdelen als het stuur en zadel, pas je eenvoudig jouw fietscomfort aan. Geen afstand is te ver! Bekijk hieronder onze populaire toerfietsen.

Ultimate Marco Polo

€ 2.199
Maandelijks vanaf € 52,34
Ultimate Marco Polo
Bekijk de fiets

Chamonix S30

€ 1.199
Maandelijks vanaf € 28,54
Chamonix S30
Bekijk de fiets

Chamonix T27

€ 999
Maandelijks vanaf € 23,78
Chamonix T27
Bekijk de fiets
Ga voor de sportieve trekking met hoogwaardige onderdelen, strakke vormgegeven aluminium frame en carbon voorvork.

Bekijk onze populaire toerfietsen

Ga voor de sportieve trekking met hoogwaardige onderdelen, strakke vormgegeven aluminium frame en carbon voorvork. Trekkingfietsen garanderen sportief fietsgedrag en door de lage, ruime instap stap je makkelijk op en af. Door het lage gewicht zijn zij bij uitstek geschikt om makkelijk vervoerd te worden.

Maak een proefrit op een Gazelle fiets

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog aan het type trekkingfiets die past bij jouw levensstijl? Breng dan een bezoek aan een van onze Gazelle Experience Centers. Hier vind je alle fietsen van Gazelle en heb je de mogelijkheid om naar hartenlust te testen. Fiets een rondje en ervaar zelf welke fiets het beste bij je past.

Twijfel je nog aan het type trekkingfiets dat past bij jouw levensstijl? Breng dan een bezoek aan een van onze Experience Centers

Vind je ideale trekkingfiets

10 fietsen
Bekijk fietsen
Vind je ideale trekkingfiets