Accu en actieradius

Maak je vaak korte tochtjes of fiets je liever de hele dag door? Hoe ver je met elektrische trapondersteuning kan fietsen, hangt in belangrijke mate af van het type accu. Gazelle heeft een breed scala aan accu’s die je met een motor kan combineren. Zo is er altijd een accu-motor combinatie voor jouw verbruik. Kies eenvoudig de accu die het beste bij je past dankzij ons duidelijke overzicht.

Accutabel Bosch Active Line

De Gazelle hybride fietsen met Bosch Active Line accu hebben een actieradius tot wel 180 km* en zorgt daardoor voor extra lang fietsplezier. Fietsen met deze accu zijn geschikt voor zowel vlak als heuvelachtig terrein (max. 48 Nm**). Deze accu vind je op onze elektrische fietsen met de toevoeging HMB in de naam. Dit betekent Hybride Mid Bosch. 

Bekijk onze Bosch middenmotor

Accutabel Bosch Performance Line

De Gazelle hybride fietsen met Bosch Performance Line middenmotor hebben een actieradius tot wel 154 km*. Deze fietsen zijn zowel geschikt voor vlak als voor heuvelachtig terrein (max. 60 Nm**). Deze accu vind je op onze elektrische Ultimate T10 HMB.

 

 

Accutabel Bosch Performance Line Speed

Je Gazelle Hybride met Bosch Performance Line middenmotor heeft een actieradius tot wel 134 km. Deze fietsen zijn zowel geschikt voor vlak als voor heuvelachtig terrein (max. 60 Nm). Bij een Gazelle elektrische fiets met Bosch middenmotor krijg je standaard een zilveren accu. Deze accu vind je op onze CityZen Speed.

Accutabel Shimano Steps

De Gazelle hybride fietsen met Shimano Steps accu hebben een actieradius tot wel 145 km* en zorgt daardoor voor extra lang fietsplezier. Fietsen met deze accu zijn geschikt voor zowel vlak als heuvelachtig terrein (max. 50 Nm**). Deze accu vind je op onze elektrische fietsen met de toevoeging HMS in de naam. Dit betekent Hybride Mid Shimano Steps. 

 

Bekijk de Shimano Steps middenmotor

Accutabel Impulse

Bij aanschaf van een Gazelle hybride fiets met Impulse middenmotor heb je de keuze uit drie accu’s (zilver, goud en platina) met elk een andere capaciteit en bijbehorende actieradius variërend van 50 km tot maximaal 160 km*. Deze accu vind je op onze elektrische fietsen met de toevoeging HMI in de naam. Dit betekent Hybride Mid Impulse.Bekijk de specs van de Impulse middenmotor

Accutabel Panasonic actieradius

Bij aanschaf van een Gazelle hybride fiets met Panasonic voorwielmotor heb je de keuze uit vier accu’s (brons, zilver, goud en platina) met elk een andere capaciteit en bijbehorende actieradius*. Deze accu vind je op onze elektrische fietsen met de toevoeging HFP in de naam. Dit betekent Hybride Front Panasonic. 

 

Bekijk de Panasonic voorwielmotor

Zo koop je een e-bike

Wil je meer weten over de accu van een elektrische fiets? Of ben je benieuwd naar de invloed van wind op de actieradius van een accu? Lees er alles over in de praktische handleiding voor het kopen van een e-bike.

Download de PDF om op een later moment de informatie nog eens rustig door te lezen. Of gebruik de checklist om je voorkeuren in vast te leggen. Handig voor je bezoek aan een fietsenwinkel of het Gazelle Experience Center.

Bekijk de handleiding e-bike kopen

* De hoogte van de actieradius is mede afhankelijk van de volgende factoren: versnelling, bandenspanning, gewicht berijder, fietssnelheid, het landschap, tegenwind, leeftijd van de accu en de ingestelde ondersteuning. De laadcapaciteit zal in de loop der tijd afnemen, afhankelijk van gebruik, leeftijd en onderhoud.

** Max. koppel beschrijft hoeveel kracht de motor kan leveren in voor het systeem de meest efficiënte omstandigheden. 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen