Elektrische transportfietsen

Op een elektrische transportfiets zoef je door de stad. Nog even na je werk langs de supermarkt? Met de e-bike transportfiets is het geen probleem. Deze robuuste alleskunner brengt je in no time waar je wilt zijn. Het ontwerp is volledig afgestemd op de actieve en dynamische levensstijl van vandaag.

Handige elektrische transportfiets met voordrager

De elektrische fiets met voordrager biedt alle ruimte voor een krat of mand. Maak jouw fiets dus zo veelzijdig als je zelf wilt! Je laptoptas, de boodschappen of je sportuitrusting: met een e-bike met voordrager gaat het allemaal moeiteloos mee. Ga jij voor maximale wendbaarheid? Kies dan voor een lichte transportfiets. Wist je dat onze lichtste modellen minder dan 15 kg wegen? Het lichtgewicht frame compenseert het extra gewicht van de motor en maakt je uiterst wendbaar, zelfs in de drukke binnenstad.

Elektrische transportfiets voor dames

De e-bike transportfiets is ook verkrijgbaar als moederfiets. Het robuuste frame biedt alle stevigheid om veilig je kindje te kunnen vervoeren. En niet onhandig: de elektrische transportfiets voor dames heeft een voordrager. Door een fietsmand op je voordrager te plaatsen, kun je na de crèche of zwemles altijd nog even langs de supermarkt voor een paar boodschappen. Maar ook een snelle sprint naar je werk is zo gemaakt. Met de mamafiets met mand passeer je elke dag fluitend de ochtendspits.

Elektrische transportfiets voor heren

Heb jij genoeg van het aanschuiven in de file? Laat je auto dan gerust aan de kant staan en kies voor de elektrische transportfiets voor heren. Met deze stevige transportfiets haal je comfortabel snelheden van 25 km per uur. Kies je voor een speed pedelec, dan is dat zelfs 45 km per uur. Ga jij niet alleen op de fiets naar het werk, maar maak je ook graag sportieve trekking tochten? Met een aluminium transportfiets met lichtgewicht frame kun je elke heuvel bedwingen.

Elektrische transportfiets met middenmotor

Speciaal voor sportieve tochten ontwikkelde Gazelle de e-bikes transport met middenmotor. Moeiteloos de brug op, flexibel fietsen over kronkelige paden of ontspannen op het werk aankomen: voor de e-bike met versnellingen is geen uitdaging te groot. De elektrische transportfiets met middenmotor zorgt voor een optimale wegligging en maximale wendbaarheid. Wat betreft de motor: altijd een krachtige Bosch motor. Dit staat garant voor snelheid en krachtige prestaties.

Koop een elektrische transportfiets

Wil jij een elektrische transportfiets kopen? Onze werkwijze is heel eenvoudig. Bestel jouw favoriete elektrische transportfiets online en haal hem op bij de plaatselijke Gazelle-winkel. Betaal je in één keer, dan ben je direct eigenaar van je nieuwe fiets. Koop je je elektrische transportfiets liever op afbetaling? In dat geval betaal je een vast laag bedrag per maand.

Test een elektrische transportfiets

De elektrische transportfiets mag zich verheugen in een groeiende populariteit. Ben je benieuwd of deze e-bike ook jou op het lijf geschreven is? Kom dan naar het Gazelle Experience Center in jouw buurt. Je vindt deze centra op drie verschillende locaties in Nederland:

  • Amersfoort
  • Waalwijk
  • Groningen

In het Gazelle Experience Center kun je ervaren welke fiets het best aansluit bij jouw wensen. Binnen vind je alle elektrische transportfietsen uit ons assortiment. Buiten staan demo-fietsen klaar voor een testrit. Voor het bezoeken van het Gazelle Experience Center hoef je geen afspraak te maken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren.