26-inch elektrische fietsen

Elektrische fietsen met 26-inch zijn perfect voor mensen met een lichaamslengte tussen de 1.50 en 1.70 meter en iedereen die op zoek is naar een wat kleinere elektrische fiets. De 26-inch wielmaat heeft verschillende voordelen. Zo is het model lichter, wendbaarder en je kunt er gemakkelijker mee versnellen. Ontdek hier al onze elektrische fietsen met een 26-inch wielmaat, ook beschikbaar met een comfortabel laag instapframe.

Waarom een 26-inch e-bike kopen?

De meest gebruikelijke wielmaten voor volwassenen zijn 26- en 28-inch. De keuze die je maakt, hangt af van verschillende factoren, zoals je lichaamslengte en of je direct stuurgedrag fijn vindt.

De 26-inch wielen van Gazelle zijn allemaal aangepast aan het e-bike model, zodat het zwaartepunt tijdens het rijden optimaal ligt en je veilig en comfortabel je bestemming bereikt. Bovendien hebben onze e-bikes uitstekende vering, zodat je ook met kleinere banden schokvrij kunt rijden.

Elektrische fiets met 26-inch wielen en een lage instap

Wil je een e-bike die bijzonder licht en wendbaar is en tegelijkertijd een comfortabele lage instap heeft? Bekijk dan onze e-bikes voor dames met 26-inch wielen. Elektrische damesfietsen hebben een laag instapframe. Hierdoor stap je gemakkelijk op en af, wat een erg veilig gevoel geeft. De Orange C7 HMB behoort bijvoorbeeld tot deze categorie. Voor optimaal rijcomfort zijn deze 26 inch e-bikes ook uitgerust met een Bosch middenmotor.

Elektrische fiets met 26 inch wielmaat testen

Bezoek een van onze vele E-bike Testcenters voor een advies op maat. Ook kun je hier een gratis proefrit maken op een 26-inch e-bike, zodat je zelf ervaart of deze bij jou past. Geen testcentrum in de buurt? Kom dan langs bij een van de Gazelle fietsenwinkels. Met meer dan 700 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een specialist  voor je klaar.