Speed pedelecs

Files, parkeerproblemen of nauwe stadsstraatjes: je trotseert ze eenvoudig met een snelle e-bike: de Speed pedelec! Speedbikes zijn elektrische fietsen die snelheden tot wel 45 km per uur kunnen bereiken. Deze snelle elektrische fiets is in dat opzicht goed vergelijkbaar met een bromfiets, maar dan wel met een belangrijk verschil: door een speedbike te kopen blijf je in beweging.

Speed pedelec testen? Dat kan met onze Experience Tour. Je huurt dan voor langere periode een speed pedelec en kunt hem ervaren in je eigen omgeving. Lees meer over de Experience Tour.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Speed pedelec 45 km/h

  Razendsnel fietsen, zelfs tegen de wind in - dat kan met de speedbike! Wist je dat zo'n snelle elektrische fiets 45 km/u kan halen? Door hun hoge snelheid vallen deze e-bikes voor de wet niet meer onder de categorie fietsen, maar onder de snorfietsen. Je mag er dus alleen de weg mee op als je in het bezit bent van een brommerrijbewijs, minimaal 16 jaar zijn, een geldig kenteken en de bijbehorende verzekering.

  De speed pedelec heeft een motor met een relatief groot vermogen. Waar een gewone e-bike meestal een vermogen heeft van 200-250 W, haalt de speed e-bike een wattage tot wel 500. Doordat een speed pedelec 45 km/u kan halen, kom je er even snel mee op je bestemming aan als met een gemiddelde brommer.

  Beste speed pedelec

  Op 22 februari 2017 deed de Fietsersbond onderzoek naar de beste speed pedelecs. Daarbij behaalde ook de Gazelle CityZen Speed een mooie score. Ook de Elektrische Fietsentest 2016 van Elektrischefietsen.com rekende de snelle elektrische fiets Gazelle CityZen tot de beste speed pedelecs. CityZen Speed is in ons huidige assortiment vervangen voor de Ultimate Speed.

  Onze Nº1 won Speed E-bike van het jaar 2021 bij de FietsAwards 2021 (Fiets van het jaar verkiezing)

  Speed bike kopen

  Een speed bike kopen is investeren in een duurzame toekomst. Razendsnel woon-werkverkeer, waarbij je toch volop in beweging blijft. Dat je nooit meer op zoek hoeft te gaan naar een parkeerplaats is een prettige bijkomstigheid. Reden temeer dus om zo'n snelle elektrische fiets te kopen!

  Speed pedelec voor dames en heren

  Speciaal voor mensen die snel lange afstanden willen kunnen afleggen, ontwikkelde wij de Ultimate speed. Deze stoere en robuuste elektrische fiets behaalt snelheden tot 45km/h en is verkrijgbaar als speed pedelec voor dames en heren. In tegenstelling tot het herenmodel heeft deze snelle e-bike voor dames een lage instap. Dit model is uiteraard niet voorbehouden aan dames alleen: ook mannen die bij hoge snelheden zo wendbaar mogelijk willen zijn, kunnen de voorkeur geven aan een lage instap.

  De Ultimate Speed heeft een sportieve uitstraling, geintergreerde accu en gemakkelijk te bedienen versnellingen. Zo bestijg je in no time zelfs de hoogste bruggen en heuvels. Het extra gewicht van de motor wordt gecompenseerd door een lichtgewicht frame. De Speed Pedelec kun je kopen bij RDW-gecertificeerde Gazelle-winkels. Zij kunnen direct een kenteken voor je aanvragen. 

  Speed pedelec testen

  Onze speed pedelecs kun je testen in onze Experience Centers. Je kunt hier zonder afspraak binnenlopen of een Fietsadvies afspraak maken. Dan staat er 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar om al je vragen over de Speed pedelec te beantwoorden.

  Lees hier meer over het testen van een Speed pedelec.