Retro fietsen

Vergeet de tijd met retro fietsen van Gazelle

Met de stoere en unieke fiets met retro look van Gazelle maak je indruk. Racend naar je werk, om niet weer te laat te komen, of in het weekend op je gemak naar vrienden. Een minimalistisch design dat strak is afgewerkt, glimmende spatborden, retro racebanden, lederen zadel: alles klopt. Je vindt altijd wel een onverwoestbare en authentieke retro fiets die bij jouw lifestyle past. Welke eisen stel jij aan jouw fiets? 

€ 899
Maandelijks vanaf € 21,40
€ 579
Maandelijks vanaf € 13,78

Onze retro style fietsen

Of je nu gaat voor een nieuw model of de échte klassieker: je ziet 125 jaar vakmanschap en kennis terug in onze mooie retro style fietsen. Wist je dat we in 2018 onze 15 miljoenste fiets hebben gemaakt? De belijning op de spatborden en het balhoofd worden nog steeds handmatig aangebracht in onze fabriek in Dieren.

Door een hoogwaardige afwerking zijn de retro fietsen aangenaam onderhoudsarm. Je kunt het sterke frame uitbreiden met een unieke voor- of achterdrager. Daarbij heb je de keuze voor 7 of 3 versnellingen. Je manoeuvreert gemakkelijk door een opvallend laag gewicht van de fiets. Wat dacht je ervan om een tijdloze en authentieke fiets met retro look te kopen waarop je gezien mag worden?!

Retro fiets met soepele versnellingen

Dames citybikes zijn er in vele soorten en maten. De klassieke omafiets, maar ook de sportieve hybride behoren tot de stadsfietsen voor vrouwen. Kies voor een damesfiets met 3 versnellingen of ga sportief op avontuur met een citybike met 7 versnellingen. Ga jij voor maximaal comfort? Dan is de elektrische stadsfiets de perfecte keus. Met deze e-bike geniet je altijd van een welkom steuntje in de rug.

Retro fietsen voor heren

Snel, soepel en behendig bewegen door het stadsverkeer, met een stoere retro fiets speciaal voor heren gaat dat wel heel gemakkelijk. Een stalen fiets met een stijf frame en slanke buizen. De retro herenfiets is authentiek en onverwoestbaar en alles aan het design klopt. Wat dacht je van een Brooks zadel, handvaten en een stalen bel? Vergeet de tijd en fiets vooruit met een gestaald stijlicoon. 

Retro fietsen voor dames

Koffie met vriendinnen op het terras of onbekend terrein ontdekken in de stad; het kan allemaal op een comfortabele retro vrouwen fiets. Met de hoogwaardige kettingkast is je kleding altijd goed beschermd en een stevig frame brengt jou altijd veilig naar de plek van bestemming. Je kunt de fiets verder helemaal aanpassen aan jouw wensen. Kies uit verschillende kleuren en wat dacht je van een voordrager voor een mooie mand? Een retro damesfiets waar je mee gezien mag worden.

Retro fiets met handrem of terugtraprem

Een retro fiets past bij jou, maar pas jij ook op je fiets? Met keuze uit verschillende framehoogtes is er altijd een fiets voor jouw lengte. En kies je voor een onverwoestbare en onderhoudsvrije terugtraprem zodat je de retro fiets met gemak parkeert? Of ga je toch voor goede, stevige handremmen met weinig onderhoud? Stem de authentieke retro fiets helemaal af op jouw wensen, zodat hij past bij jouw lifestyle! 

Retro fiets kopen op afbetaling

Met Finance fiets je een gloednieuwe Gazelle retro fiets voor een vast bedrag per maand. Dit is een prima manier om een nieuwe retro fiets te rijden zonder dat je het gehele bedrag in één keer hoeft te betalen. Kies je ervoor om je nieuwe Gazelle te financieren? Dan ben je direct eigenaar van je nieuwe fiets.

Koop een nieuwe retro fiets bij een Gazelle-dealer, betaal jouw Gazelle gespreid in termijnen via een financiering.