E-bike motor

E-bikes met Panasonic voorwielmotor

Wij hebben in Panasonic een bewezen partner gevonden. De koppeling van onze kwaliteit aan de bijna twintigjarige ervaring van Panasonic met elektrische fietsen, resulteert in robuuste fietsen met de keuze uit verschillende accupakketten. De Panasonic voorwielmotor is zodanig compact vormgegeven, dat onze e-bikes met Panasonic voorwielmotor op een normale fiets lijken. Daarnaast kan je vanwege de plaatsing van de motor in het voorwiel ook zonder ondersteuning makkelijk fietsen. De elektrische fietsen met Panasonic voorwielmotor hebben een natuurlijk rijgedrag en zijn zeer stil.

E-bikes met Panasonic voorwielmotor

Panasonic E-Bike

Bepaal zelf jouw actieradius

Hoe ver je met elektrische trapondersteuning kunt fietsen, hangt in belangrijke mate af van het type accu. Bij aanschaf van uw e-bike met Panasonic voorwielmotor heb je de keuze uit vier accu’s (brons, zilver, goud en platina) met elk een andere capaciteit en bijbehorende actieradius. De Panasonic accu heeft een koppel van 30 Nm en een actieradius tot 110 km en zorgt daardoor voor eindeloos fietsplezier. 

Lees meer over onze accu's

Kom elektrische fietsen testen

Wil je zelf onze elektrische fietsen ervaren? Kom dan e-bikes testen in onze Experience Centers of bij een Gazelle Fietsenwinkel bij jou in de buurt.