Impulse e-bike

Impulse middenmotor

De Impulse middenmotor verzekert je van een geluidsarme fiets met perfecte rijeigenschappen. Dankzij de Shift Sensor schakel je altijd terwijl je trapt. Optimaal comfort, kracht en perfecte rijeigenschappen komen zo samen in één fiets. Deze krachtige alleskunner Impulse middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van maximaal 70 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein. De fietsen met Impulse middenmotor beschikken over een Walk assist tot 6 km/uur. Fiets zorgeloos dankzij jouw Gazelle met Impulse middenmotor.

Gazelle verkoopt geen elektrische fietsen met Impulse middenmotor meer.

Impulse display

Het standaard display bij de Impulse middenmotor zit in het midden van het stuur. Dit overzichtelijke middendisplay bedien je eenvoudig met het handvat. Zo houdt je te allen tijde je handen aan het stuur. Wel zo veilig.

Bepaal zelf jouw actieradius

Hoe ver je met elektrische trapondersteuning kan fietsen, hangt in belangrijke mate af van het type accu. Bij aanschaf van een Gazelle HMI met Impulse middenmotor heb je de keuze uit drie accu’s (zilver, goud of platina) met elk een andere capaciteit en bijbehorende actieradius, tot maximaal 160 km. De krachtige 4 ampère acculader zorgt voor een korte laadtijd en de magnetisch laadstekker zorgt voor het eenvoudig opladen van de accu.

'Gouden regels voor het gebruik van fietsaccu's

Om zo lang mogelijk van je fiets (en dus ook jouw fietsaccu) te genieten, is het van belang om de fietsaccu goed te onderhouden. In de praktijk is een maximale levensduur van zo’n 4-5 jaar realistisch. Maar wat moet je er nu voor doen om deze maximale levensduur te bereiken? Hier zijn enkele ‘gouden regels’ voor opgesteld. Deze kun je lezen in onze blog.

Lees bijvoorbeeld altijd de bij jouw fiets geleverde documentatie, zoals de gebruikershandleiding, aandachtig door en neem de laadprocedure en andere gebruikstips ter harte. Bij vragen kun je terecht op de website van jouw fietsmerk en uiteraard ook bij jouw dealer.