Voorwielmotor of middenmotor van Gazelle

Moeiteloos een heuvel beklimmen, uitgerust aankomen op je werk of flexibel fietsen over kronkelende paden. Voor een Gazelle met middenmotor is geen uitdaging te groot. De lage plaatsing van de motor in het midden van de fiets maakt jouw Gazelle wendbaar en zorgt zo voor optimale wegligging en stuurgedrag. Kies uit Bosch, Shimano Steps en Impulse.

Wil je af en toe ondersteuning zonder al te veel op te vallen? Dankzij het slimme design lijkt jouw Gazelle met voorwielmotor net een normale fiets. Een Panasonic voorwielmotor is opvallend stil en garandeert daarnaast een natuurlijk rijgedrag voor een optimale fietservaring.

Ontdek de verschillende motoren op de e-bikes van Gazelle!

Bosch middenmotor

Moeiteloos fietsen

De robuuste Bosch motor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 48 Nm tot maximaal 60 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein.


Bekijk onze Bosch middenmotor

Shimano Steps middenmotor

Licht en krachtig

De lichte, krachtige Steps middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van maximaal 50 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein.

Bekijk onze Shimano Steps middenmotor

Impulse middenmotor

Krachtige alleskunner

Het Impulse systeem van de Gazelle e-bike voldoet aan alle wensen. De geruisloze technologie, Shift Sensor en Walk Assist zorgen voor een ongestoorde en ontspannen fietstocht. Dankzij de koppel van maar liefst 70 Nm blijft het slimme systeem krachtig ondersteunen op vlak én heuvelachtig terrein.

Bekijk onze Impulse middenmotor

Panasonic voorwielmotor

Bewezen kwaliteit

De combinatie van een Gazelle fiets met een Panasonic voorwielmotor garandeert robuuste kwaliteit en rijke opties. Ook aan de hand helpt jouw e-bike met Panasonic voorwielmotor een extra handje dankzij de Walk Assist.

Bekijk onze Panasonic voorwielmotor

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.