Voorwielmotor of middenmotor van Gazelle

Moeiteloos een heuvel beklimmen, uitgerust aankomen op je werk of flexibel fietsen over kronkelende paden. Voor een Gazelle met middenmotor is geen uitdaging te groot. De lage plaatsing van de motor in het midden van de fiets maakt jouw Gazelle wendbaar en zorgt zo voor optimale wegligging en stuurgedrag. Kies uit Bosch, Shimano Steps en Impulse.

Wil je af en toe ondersteuning zonder al te veel op te vallen? Dankzij het slimme design lijkt jouw Gazelle met voorwielmotor net een normale fiets. Een Panasonic voorwielmotor is opvallend stil en garandeert daarnaast een natuurlijk rijgedrag voor een optimale fietservaring.

Bekijk de video of ontdek hieronder de verschillende motoren op de e-bikes van Gazelle!

E-bikes met Bosch middenmotor

Moeiteloos fietsen

De robuuste Bosch motor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 48 Nm tot maximaal 60 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein.

E-bikes met Shimano Steps middenmotor

Licht en krachtig

De lichte, krachtige Steps middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van maximaal 50 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein.

E-bikes met Bafang voorwielmotor

Klein, licht en stil

De Bafang voorwielmotor levert 30 Nm koppel. Hij is klein, licht van gewicht, zeer efficiënt en zeer stil. Deze motor leen zich dan ook uitstekend voor het stadsverkeer. 

E-bike met Panasonic voorwielmotor

Bewezen kwaliteit

De combinatie van een Gazelle elektrische fiets met een Panasonic voorwielmotor garandeert robuuste kwaliteit en rijke opties. Ook aan de hand helpt jouw e-bike met Panasonic voorwielmotor een extra handje dankzij de Walk Assist.


'Gouden regels voor het gebruik van fietsaccu's

Om zo lang mogelijk van je fiets (en dus ook jouw fietsaccu) te genieten, is het van belang om de fietsaccu goed te onderhouden. In de praktijk is een maximale levensduur van zo’n 4-5 jaar realistisch. Maar wat moet je er nu voor doen om deze maximale levensduur te bereiken? Hier zijn enkele ‘gouden regels’ voor opgesteld. Deze kun je lezen in onze blog.

Lees bijvoorbeeld altijd de bij jouw fiets geleverde documentatie, zoals de gebruikershandleiding, aandachtig door en neem de laadprocedure en andere gebruikstips ter harte. Bij vragen kun je terecht op de website van jouw fietsmerk en uiteraard ook bij jouw dealer.