Lifestyle fietsen

Altijd een fiets passend bij jouw levensstijl

Gazelle maakt fietsen voor het leven. Ook voor dat van jou! In de vorm van een fiets die bij je past. Om snel en makkelijk door de stad te verplaatsen. Om mee gezien te worden. De lifestyle fietsen van Gazelle zijn comfortabel, robuust en onderhoudsarm en uit te breiden met voor- en achterdrager in verschillende kleuren: onze transportfietsen. Daarnaast erg licht en dus makkelijk mee te nemen trap op of in de auto. Met onze lifestyle fietsen mag je gezien worden! Bekijk onze bikes hieronder.

Karakteristiek design

Sluit altijd aan op jouw wensen

Design, uitvoering en de trendy kleuren geven de lifestyle en commuter fietsen van Gazelle karakter. Deze fietsen onderscheiden zich met stoere, brede banden en een strak design. Een Gazelle heb je om te gebruiken. Daarom hebben onze fietsen altijd een keiharde, krasbestendige laklaag en kunnen ze dus wel tegen een stootje!

Laat met een lifestyle en commuter bike van Gazelle zien wie je bent.

Een lifestyle fiets kopen: goed voor jezelf en het milieu

Dat fietsen gezond is, weten we allemaal. Maar de laatste tijd dringt steeds meer het besef door dat fietsen ook ecologisch verantwoord en praktisch is. Denk je eens in: geen file, geen CO2-uitstoot, altijd een parkeerplaats en een dagelijkse dosis lichaamsbeweging. Geen wonder dat fietsen zich heeft ontwikkeld tot een echte lifestyle! Gazelle helpt je graag goed op weg. Bij ons kun je nu een lifestyle fiets kopen, een model dat volledig is aangepast op jouw persoonlijke behoeften. Koop jouw lifestyle fiets online, en maak je klaar voor een gezonde start.

Lifestyle fietsen voor dames

De naam zegt het eigenlijk al: lifestyle fietsen voor dames zijn volledig toegesneden op het leven zelf. Onze dames lifestyle fietsen kunnen tegen een stootje. Ze hebben extra dikke banden, een stevig frame en een trendy uiterlijk. Je kunt er elke dag op naar je werk, maar ook ontspannen fietstochtjes maken of boodschappen vervoeren. De vrouwen lifestyle fiets is eindeloos veelzijdig, net als jij.

Lifestyle fietsen voor heren

Stevigheid, veelzijdigheid en een stoere look: dat zijn onze lifestyle fietsen voor heren in een notendop. De modellen variëren van lichtgewicht fietsen tot heavy duty. Met heren lifestyle fietsen kun je probleemloos elke dag op pad. Of dat nu naar je werk is, naar de sportschool of naar onontdekte gebieden. De mannen lifestyle fiets is jouw betrouwbare vriend op weg naar elk avontuur.

Welk type lifestyle fiets past bij jou?

Weinig is zo persoonlijk als het kopen van een fiets. Neem bij het kiezen van jouw lifestyle fiets dus je persoonlijke levensstijl in gedachten. Vervoer jij regelmatig boodschappen, afhaalmaaltijden of je aktetas? De lifestyle transportfiets biedt maximale wendbaarheid. Woon of werk je in het hart van een bruisende metropool? De lifestyle stadsfiets is perfect toegesneden op de eisen van het moderne stadsleven. Dankzij de extra dikke banden trotseer je moeiteloos trambanen, onregelmatig wegdek en wegomleidingen. Slinger je dagelijks door winderige weilanden, of ga je graag op toertocht met je nieuwe fiets? Kies dan voor een lifestyle fiets met handremmen en versnellingen. Daarmee ben je verzekerd van een extra sportieve rijervaring.

Nieuwe lifestyle fiets kopen op afbetaling

Ben jij toe aan een nieuwe fiets, maar zie je op tegen de investering? In dat geval is het handig om te weten dat je bij Gazelle je lifestyle fiets op afbetaling kunt kopen. Wij bieden je een financieringspakket op maat waarbij je zelf je eigen maandbedrag kunt bepalen. Financier je lifestyle fiets en verzeker jezelf van zorgeloos rijplezier.


Experience Center

Maak een proefrit op een Gazelle fiets

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog aan het type lifestyle fiets die past bij jouw levensstijl? Breng dan een bezoek aan een van onze Gazelle Experience Centers. Hier kun je onze fietsen bekijken en heb je de mogelijkheid om naar hartenlust te testen. Fiets een rondje en ervaar zelf welke fiets het beste bij je past.