Elektrische moederfietsen

Op zoek naar een elektrische mamafiets of papafiets? Dat begrijpen we! Als drukbezette ouder kun je zo nu en dan natuurlijk wel een steuntje in de rug gebruiken. Bij ons ben je altijd verzekerd van een elektrische moederfiets (ook wel familiefiets genoemd) die voldoet aan al je wensen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Stoere elektrische moederfiets met middenmotor

  Laten we eerlijk zijn: 10 jaar geleden wilde je niet graag gezien worden met een elektrische fiets. De accu’s waren ongeveer zo groot als je CV-ketel. Tegenwoordig is dat wel anders, en zeker als je kiest voor een stoere elektrische fiets met middenmotor of voor een elektrische damesfiets. In dat geval is de motor in het midden van de fiets gepositioneerd. Deze fietsen worden steeds populairder, omdat veel fietsers het heel mooi vinden. Nu is schoonheid natuurlijk een kwestie van smaak, dus het slimste is om langs te gaan bij een dealer of een van onze Experience Centers om alle elektrische fietsen van dichtbij te bekijken. 

  Snelle en lichte elektrische familiefiets

  Elektrische fietsen zijn door de jaren heen niet alleen mooier geworden, maar ook lichter. En dat is zeker voor ouders geen overbodige luxe, want die kids worden ook elke dag weer een beetje groter en zwaarder. Met onze lichte elektrische familiefietsen win je het bij ieder stoplicht van de fietsers om je heen. En ‘m even de stoep optillen terwijl je in beide handen al boodschappentassen hebt, is ook een fluitje van een cent.

  Elektrische mamafiets met fietsstoeltje

  Een beetje familiefiets heeft natuurlijk een fietsstoeltje. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de bagagedrager heel gemakkelijk kinderzitjes van verschillende formaten ondersteund. Wel zo handig als je al een mooi zitje thuis hebt liggen.

  Lees de review van Esmee Noelle van Rijn over de Bloom moederfiets.

  Elektrische familiefiets kopen? Dat kan gewoon online

  Voor een elektrische moederfiets hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Vind bij ons online heel gemakkelijk de fiets die bij je past, pas hem aan naar jouw wensen en wij leveren ‘m binnen de kortste keren af bij een dealer bij jou in de buurt. In totaal zijn er meer dan 700 Gazelle-dealers in Nederland, dus de kans is groot dat er eentje om de hoek zit. Ideaal!

  Kan ik met de hele familie op een elektrische moederfiets?

  Dat kan! We hebben een elektrische bakfiets waar je 4 kinderen op kunt meenemen en een elektrische moederfiets voor maximaal 2 kinderen.

  Product Manager Mathieu legt graag uit welke fietsen dit zijn en hoe je je kinderen veilig en makkelijk kunt meenemen.