De E-bike Testdagen van Gazelle

Kom je nieuwe e-bike testen tijdens onze E-bike Testdagen in april en mei

Ben je op zoek naar een elektrische fiets en wil je er eerst een paar testen? Kom dan in april en mei naar één van de speciale Gazelle E-bike testdagen in onze Experience Centers. Daar staan al onze elektrische fietsen én adviseurs voor je klaar! 
 
  • Persoonlijk advies (bijv. over je framemaat)
  • Maak een gratis testrit
  • Alle elektrische fietsen bij elkaar
 
Bij veel van onze fietswinkels is het iedere dag een Gazelle E-bike Testdag. Daar ben je natuurlijk ook van harte welkom! 
 
Meld je aan en ontvang een cadeautje tijdens de Testdag.

Alle testfietsen en persoonlijk advies

In onze Gazelle Experience Centers ben je altijd welkom! Om inspiratie op te doen, voor antwoord op al je vragen of voor een testrit. En natuurlijk staat de koffie mét wat lekkers voor je klaar. Meld je aan voor een Gazelle E-bike Testdag en ontvang een cadeautje. De testdagen zijn van 10:00 - 17:00 uur. 

Data Testdagen

Datum Locatie
6 en 7 april E-bike Experience Center Den Haag
13 en 14 april
E-bike Experience Center Waalwijk
20 en 22 april 
E-bike Experience Center Groningen
26 en 28 april 
Experience Center Amersfoort
4 en 5 mei 
E-bike Experience Center Den Haag
11 en 12 mei
E-bike Experience Center Waalwijk
18 en 19 mei
E-bike Experience Center Groningen
25 en 26 mei
E-bike Experience Center Den Haag

 

Zit er geen geschikte datum voor je tussen? Maak dan een Fietsadvies afspraak op een andere dag bij één van onze Experience Centers of zoek hieronder een deelnemende dealer bij jou in de buurt. 

Bezoek onze fietsenwinkel

Bij veel van onze fietsenwinkels ben je altijd welkom voor een testrit en persoonlijk advies.

Cashback actie bij Gazelle

Tot € 200 retour op een Gazelle e-bike!

Vanaf 15 april tot 31 mei 2019 hebben wij een cashback actie op onze e-bikes met een Shimano Steps middenmotor. Je kunt tot € 200 retour krijgen! 

Registreer je nieuwe e-bike en win!

Maak kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag.

Heb je tussen 1 april en 31 mei een nieuwe e-bike van Gazelle gekocht? Doe dan mee met onze actie door je fiets te registreren en maak kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag. 

Beste elektrische fiets testen

Tijdens de E-bike Testdagen kun je onze best geteste elektrische fiets testen. Bijvoorbeeld de Grenoble C7+ HMB Elite. Deze fiets won onlangs de iF Design Award 2019.

Natuurlijk staan al onze elektrische fietsen voor je klaar. Wil je meer lezen over onze fietstesten en zien welke elektrische fiets de test van Beste koop of best geteste e-bike heeft gewonnen? Lees dan hier meer over de verschillende fietstesten waar onze Gazelle e-bikes aan mee doen. 

Test elektrische fiets met middenmotor

Bij onze Experience Centers staan al onze elektrische fietsen met middenmotor en met voorwielmotor voor je klaar. Je kunt de beste e-bike met middenmotor testen. Test de Grenoble C7+ HMB Elite of de Ami C8 HMS.

De beste elektrische fiets met middenmotor, Orange C7+ HMB of de Grenoble C7+ HMB, hebben beide een Bosch middenmotor. Je kunt ook kiezen voor een Shimano Steps middenmotor. Test de e-bikes met middenmotor zelf tijdens één van onze E-bike Test dagen.

Elektrische fietsen vergelijken

Wil je al onze elektrische fietsen vergelijken? Kom dan naar één van E-bike Test dagen in één van onze Experience Centers in Amersfoort, Groningen, Den Haag of Waalwijk. Dit is het Testcentrum voor je elektrische fietsen. 

De adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden over de elektrische fietsen en zo kun je al je favoriete e-bikes vergelijken. 

Vergelijk fietsen