Stel je fiets samen

Stel zelf je nieuwe fiets samen in onze configurator. Je kunt kiezen tussen een speed pedelec (Nº1) of een stadsfiets (Marco Polo Urban Custom). Kies je kleur, opties en eventueel extra accu bij de Nº1.

  • Zelf samenstellen
  • Unieke fiets
  • Kies verschillende opties

Unieke Speed Pedelec samenstellen

Kies jouw Nº1

Uitgesproken design, rijervaring en perfectie. Dat is de speed pedelec Nº1. De fiets voor woon-werkverkeer waarmee je makkelijk langs de file fietst en op tijd op je werk aankomt. Met Gazelle Connect, zodat jij altijd weet waar je fiets is en inzicht hebt in je fietsgegevens. Je fiets blijft bij jou omdat ie is uitgerust met diefstalbeveiliging en een startonderbreker.

Stel hem helemaal zelf samen. Er zijn 120 configuraties te maken. Kies je kleur, stuurpen, framemaat en je accu. 

Ontdek de Nº1

Configureer jouw stadsfiets

Marco Polo Urban

Sportiviteit, snelheid en gebruiksgemak: dat is waar Marco Polo Urban Custom voor staat. Puur vakmanschap en afgewerkt tot in het kleinste detail. De ideale fiets voor recreatieve en sportieve dagtochten, maar ook je ideale woon-werk metgezel.

Dankzij de kwalitatief hoogstaande materialen ziet de Marco Polo Urban Custom er niet alleen goed uit, maar is hij ook nog eens onderhoudsarm. Stel nu je ideale Marco Polo Urban samen en kies uit vele opties en 4 kleuren.

Stel nu samen

Proefrit maken?

Wil je één van onze custom bikes eerst testen voordat je hem gaat samenstellen? Kom dan naar ons Experience Center in Amersfoort. Daar staan beide fietsen en onze adviseurs kunnen je alles vertellen over de fiets. Maak van te voren een afspraak zodat je zeker weet dat er iemand aanwezig is om al je vragen te beantwoorden en dat je een proefrit kunt maken op jouw custom bike.