Connect fietsen

Onze Connect e-bike is onze slimme GPS elektrische fiets die verbonden kan worden met het internet. Extra voordelen op het gebied van veiligheid en fietsplezier. Met de Connect app wordt fietsen nog leuker en dankzij het anti-diefstalsysteem is de fiets beter beveiligd en kan een gestolen fiets makkelijker worden teruggevonden. Meer weten over deze fietsen? Download de brochure hier. 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Hoe werkt een Gazelle e-bike met GPS?

  Onze Connect e-bike is voorzien van een Internet of Things (IoT) module met GPS-chip, hierdoor kan de elektrische fiets verbonden worden met het internet en dit biedt vele voordelen op het gebied van veiligheid en fietsplezier.

  Proefrit maken

  De slimme e-bike eerst testen? Kom naar het Experience Center of test ze bij een Gazelle-winkel bij jou in de buurt. Onze Experience Centers zijn geopend op afspraak, er is beperkt ruimte voor inloop zonder afspraak. Maak hier je afspraak.

  De Gazelle Connect app

  Bij deze elektrische fiets met GPS hoort de Gazelle Connect app, hiermee kun je via je smartphone verbinding maken met je fiets. In de app kun je al je fietsgegevens inzien, op de kaart kun je zien waar je fiets zich bevindt en vind je snel en gemakkelijk het dichtstbijzijnde oplaadpunt of een Gazelle winkel in de omgeving is. Ook is het altijd inzichtelijk wat de actieradius per ondersteuning level is en hoelang de oplaadtijd van de batterij bedraagt. Zo blijf je altijd fietsen.

  Bescherming tegen fietsdiefstal

  Wanneer je je elektrische fiets parkeert en in de app het diefstalbeveiligingssysteem activeert wordt er als ware een virtuele zone om de fiets geplaatst. Zodra de fiets verplaatst wordt en zich buiten de virtuele zone begeeft, zal er een alarm afgaan in de Gazelle Connect app en kun je snel melding maken van diefstal.

  Gazelle Connect-fietsverzekering

  Een Gazelle Connect e-bike kun je via ANWB, ENRA of Kingpolis verzekeren met een speciale Connect-fietsverzekering. De verzekering biedt dekking bij diefstal van je fiets, bij een ongeval en je kunt gebruik maken van pechhulp. Mocht je fiets onverhoopt toch gestolen worden, dan biedt de verzekeraar een opsporingsdienst aan. Het opsporingsteam probeert je fiets op te sporen met behulp van de zender in de fiets. Lukt dit niet, dan krijg je via je verzekering een nieuwe fiets. Via de Gazelle connect app kun je met een druk op de knop diefstal melden of pechhulp inschakelen. 95% van de gestolen Gazelle Connect e-bikes is weer teruggevonden. Let op! Deze polis kan alleen worden afgesloten bij een Gazelle dealer en niet rechtstreeks bij de verzekeringsmaatschappij.