Transportfietsen voor dames

Samen met je vriendinnen naar het park? Of met je vriend uit eten? De transportfiets voor dames is robuust en elegant. Stijl je transportfiets met een fleurige mand of krat op de voordrager. Zo neem je makkelijk je tas mee. Ook geschikt als moederfiets met kinderzitjes voor- en achterop.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

  Waarom is de dames transportfiets van Gazelle een populaire fiets?

  Onze transportfietsen zijn favoriet door de unieke voordrager, stoere brede banden en het strakke design. Het grote verschil met een normale fiets is de voordrager. Met het stevige rek vervoer je eenvoudig je boodschappentas of schooltas. Ook kun je een krat of mand op de voordrager monteren om je fiets te stylen zoals jij wil. 

  Verder parkeer je de transportfiets eenvoudig door de dubbele standaard en stuurblokkering. Hierdoor hoef je gelukkig niet meer bang te zijn dat die omvalt. Qua uiterlijk komt de dames transportfiets overeen met een omafiets. Zo kun je laag opstappen en hebben een aantal fietsen terugtraprem. 

  Ook is de transportfiets voor dames verkrijgbaar in een elektrische variant. Door het robuuste ontwerp zie je op het eerste gezicht niet eens dat het een e-bike is. Zo heb je dus de looks van een transportfiets en het duwtje in de rug van een e-bike!

  Dames transportfiets met versnellingen

  Hoewel het soms lijkt alsof er geen onderscheid bestaat tussen fietsen, zijn er toch zeker verschillende variaties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een laag of hoog aantal versnellingen. Het type transportfiets dat bij jou past hangt af van de de manier hoe je de fiets wil gebruiken. Fiets je graag door heuvelachtige gebieden of moet je regelmatig de brug op? Door te kiezen voor een transportfiets met 7 versnellingen en handrem maak je het jezelf zo gemakkelijk, veilig en comfortabel mogelijk. Fiets je vaak korte stukken, dan heb je misschien al genoeg aan alleen een terugtraprem en 3 versnellingen.

  Koop snel en makkelijk je transportfiets voor dames!

  Zoek jij een fiets met een handig rekje als voordrager, een robuust frame en brede banden? Koop dan nu jouw transportfiets voor dames online. Zo rijd je binnen een mum van tijd in stijl naar het park, de stad of de supermarkt.

  Proefrijden op een transportfiets voor dames?

  Ben je benieuwd geworden naar onze transportfietsen voor dames? Gelukkig ben je dan bij ons aan het juiste adres. Kom langs bij één van onze Experience Centers of bezoek een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Hier krijg je persoonlijk advies van onze experts en kun je een proefrit maken op één van onze transportfietsen.