Elektrischefietsen.com Fietstest 2016 

Bij de jaarlijkse elektrische fietsen test van Elektrischefietsen.com is de Gazelle Ultimate C8 HMB uitgeroepen tot testwinnaar in de categorie prijs/kwaliteitverhouding 'Vanaf € 3000,-'. Lees hieronder de testuitslagen van de Elektrischefietsen.com Fietstest 2016!

Orange C8 HMB getest

Onze Orange C8 HMB scoort een 4,5 uit een score van 1 tot 5 in de Elektrischefietsen.com Fietstest. Wat zeggen de testers over onze fiets?

"Een compleet uitgevoerde elektrische fiets, uitgevoerd met alle denkbare opties. Een fiets met hoge kwaliteit onderdelen. Ideaal voor recreatief gebruik.''

Pluspunten: Frame design en kleur, zitpositie, helder en groot display, goede kwaliteit remmen, soepele ondersteuning en de LED verlichting is via het display aan/uit te schakelen. 

Bekijk de volledige testresultaten op elektrischefietsen.com

Ultimate C8 HMB Testwinnaar

Onze Gazelle Ultimate C8 HMB scoort een 9 in de Elektrischefietsen.com Fietstest. Wat zeggen de testers over onze fiets?

"Een prima elektrische fiets, bestaat uit goede kwaliteit onderdelen. Zit comfortabel en heeft een lekkere comfortabele ondersteuning. Winnaar prijs/kwaliteit in de prijscategorie vanaf €3000,-."

Pluspunten: Brede handvatten, kwaliteit hydraulische remmen, goede kwaliteit verlichting en een goede zithouding.

Bekijk de volledige testresultaten op elektrischefietsen.com

Gazelle CityZen Speed scoort 8.5! 

De Gazelle CityZen Speed scoort een 8,5 in de Elektrischefietsen.com Fietstest 2016. Wat zeggen de testers?

"Een sportieve fiets om te zien. Beschikt over een krachtige ondersteuning vanaf de eerste omwenteling. Comfort kan iets beter. De fiets beschikt niet over de veringen."

Bekijk de volledige beoordeling hier

Gazelle CityZen C8 HMB scoort 8.5!

De Gazelle CityZen C8 HMB scoort een 8,5 in de Elektrischefietsen.com Fietstest 2016. Wat zeggen de testers over deze fiets?

"Een sportieve lichte elektrische fiets met een Bosch middenmotor. Geeft prima ondersteuning. Heuvel op had de kracht van de motor nog iets beter gekund. Hierbij is het noodzakelijk om in de juiste versnelling de heuvel op te fietsen. Geldt voor alle middenmotoren."

Bekijk de gehele beoordeling hier

Winnaars Elektrischefietsen.com Fietstest 2015!

Orange C8 HF testwinnaar!

Categorie prijs/kwaliteit € 2000 tot € 2499

Gazelle Orange C8 HF scoort een 8,5 in de fietstest van Elektrischefietsen.com. Wat zeggen de testers over de fiets? 

"Een fiets met goede kwaliteit onderdelen. Goede voorvering en beschikt over een breed zadel met goede vering. De zithouding is lekker comfortabel. De motor die niet helemaal geluidloos is. Wanneer je eenmaal opgang bent doet de motor goed zijn werk. Het display is helder en duidelijk. De bediening is eenvoudig. Het standaard is erg groot, maar super stevig."

Pluspunten: Helder display op het midden van het stuur, eenvoudige bediening, mooie koplamp in het spatbord verwerkt, breed zadel, USB aansluiting en loopfunctie.

Bekijk de overige testresultaten op elektrischefietsen.com

Orange C8 HF testwinnaar
Gazelle impulse EM Speed testwinnaar

Impulse EM Speed testwinnaar!

Scoort 8,5 in categorie Speed Pedelecs

Onze Impulse EM Speed wint in de Elektrischefietsen.com fietstest in de categorie Speed pedelecs. De testers geven de fiets een 8,5! Wat zeggen zij over de Impulse EM Speed?

"Een speedpedelec met goede remmen. Mooi afgewerkt frame. Sportieve zithouding met een sportief zadel en recht stuur. Het display is helder en duidelijk op het midden van het stuur. De bedieningsknoppen zijn ook verlicht, handig voor in het donker."

Bekijk alle testresultaten op Elektrischefietsen.com

Orange C7+ HFP getest

Scoort 3,9 van de 5 sterren!

Op 30 juli 2015 testte Elektrischefietsen.com de Gazelle Orange C7+ HFP. Zij geven de fiets 3.9 van de 5 sterren! Het eindoordeel van de testers:

"Een robuuste en stijlvolle elektrische fiets. Betrouwbare fiets voor zowel dagelijks gebruik als lange fietstochten. De rotatiesensor zorgt voor maximale ondersteuning bij minimale inspanning. De fiets beschikt over een geluidsarme Panasonic motor. Deze is in het voorwiel weggewerkt. Wanneer we een rit maken op deze fiets voel je direct dat je op een stevige fiets aan het fietsen bent. Dit geeft een betrouwbaar gevoel. Het is merkbaar bij het sturen dat de motor in het voorwiel is weggewerkt, dit is trouwens niet storend."

Bekijk alle testresultaten op elektrischefietsen.com

Orange C7 HF Fietstest

Kom testrijden in ons
Experience Center

In ons Experience Center vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Ons Gazelle assortiment is te zien en te testen. 

 

 

Kom langs en maak een proefrit

Bekijk onze brochure!

Bekijk en download onze brochure. In onze brochure vind je een selectie van onze elektrische, stads-, trekking-, lifestyle en Ultimate fietsen! Bekijk het actuele aanbod en prijzen hier.

Wil je de brochure liever per post ontvangen? Vraag deze dan direct aan en ontvang deze gratis binnen 2 - 3 werkdagen thuis.

Bekijk onze brochure

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen