Fiets leasen in Amsterdam

Een fiets of e-bike leasen in Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig. Werk je aan de andere kant van de stad? Dan is een e-bike ideaal: je blijft in beweging en reist in de buitenlucht, maar je komt niet moe en bezweet aan op kantoor. Boodschappen doen, een lange fietstocht of dagelijkse ritjes: er is altijd een Gazelle perfect voor jou.

Een fiets leasen betekent dat je voor een vast maandbedrag op een fiets kunt rijden. Wij verzorgen het onderhoud en de reparaties, jij geniet van je fietsritjes. Leasen is een zorgeloze manier om op een mooie, nieuwe fiets te rijden zonder dat je in één keer het aanschafbedrag hoeft neer te leggen.

Let op: Je kunt op dit moment alleen zakelijk leasen. Particulier leasen is op dit moment niet beschikbaar bij ons. Wil je op de hoogte gehouden worden?

Een (elektrische) leasefiets in Amsterdam

Als je een fiets wilt leasen in Amsterdam, dan ben je bij Gazelle aan het juiste adres! Met meer dan 5 Gazelle Premium Dealers en meer dan 20 servicepunten in totaal in regio Amsterdam zit er altijd eentje bij jou in de buurt.

Zoek hieronder in de winkelzoeker de dichtstbijzijnde Gazelle fietsenwinkel in Amsterdam. Een leasefiets kun je alleen ophalen bij een Premium Dealer. Daar kun je ook terecht voor onderhoudsbeurten en eventuele reparaties, waarvan de kosten allemaal in je vaste maandbedrag verwerkt zitten. Wel zo makkelijk!

Zoek fietsenwinkels in Amsterdam

Zoek bijvoorbeeld naar een fietsenwinkel in Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Rai Overtoom of in Watergraafsmeer.