Kinderfietsen van Gazelle

Bij Gazelle maken we al ontzettend lang kinderfietsen. We durven inmiddels wel te stellen dat we goed weten waar een kinderfiets aan moet voldoen. En dat verschilt natuurlijk per kind. Zijn het rasechte racers of elegante paradepaardjes? Eén ding weet je bij Gazelle altijd zeker: elke kinderfiets is gemaakt van de beste materialen. Dus er moet een hoop mee gebeuren voordat je naar een fietsenmaker op zoek moet. En, laten we wel wezen, dat is zeker bij kinderen geen overbodige luxe!

Jongensfiets of meisjesfiets?

Zoek je een kinderfiets voor een jongen of een meisje? Dat is een niet geheel onlogische eerste vraag. Voor zowel jongens als meisjes hebben we verschillende soorten fietsen. Zo hebben we robuuste transportfietsen met een handige voordrager, waarop ze hun sporttas of schoolboeken op kunnen vervoeren. Voor wie heerlijk rechtop wil zitten, hebben we een klassieke omafiets. Stuk voor stuk bloedmooie dingen in de maat die het beste bij het kind past, of het nou een 24 inch of 26 inch kinderfiets is.

Unsere Fahrräder für Kids sind wartungsarm, haben eine Dreigangschaltung und ein ART-zertifiziertes Schloss.
Unsere Fahrräder für Kids sind wartungsarm, haben eine Dreigangschaltung und ein ART-zertifiziertes Schloss.
Mit diesem Rad kommt Ihr Kind sicher in die Schule, zum Fußball, ins Ballett, zur Tanzstunde, zum Tennis oder wo es sonst hin will.
Ein Rad, das auch mal einen Stoß verträgt, dank kratzfestem Lack, sehr hartem Alurahmen und geschlossenem Kettenkasten

Kies voor een robuuste, stoere kinderfiets

Zoals gezegd: als het op de kleintjes aankomt, kan het vaak geen kwaad om voor een stoere, robuuste kinderfiets te kiezen. Die kunnen wel tegen een stootje, of vier. Een andere belangrijke keuze voor de onderhoudsgevoeligheid van een kinderfiets zijn de versnellingen. Versnellingen zijn, zeker bij tegenwind, wel zo lekker, maar tegelijkertijd maken ze de fiets wel iets kwetsbaarder. Belangrijk om goed over na te denken, dus.

Koop je kinderfiets online

Een kinderfiets kopen kan tegenwoordig gewoon vanuit je luie stoel. In onze webshop kies je heel gemakkelijk de fiets, de maat, de kleur en eventuele accessoires. Keuze gemaakt? Kwestie van één druk op de knop, en wij leveren de fiets binnen de kortste keren bij de Gazelle-winkel bij jou in de buurt af. De dealer neemt contact met je op zodra de fiets rijklaar gemaakt is. Volledig afgemonteerd. Mocht er ooit iets aan de hand zijn met de kinderfiets, dan zijn er in Nederland meer dan 1100 fietsenwinkels waar je terechtkunt.

Die Fahrräder sind in verschiedenen hippen Stylings erhältlich, da ist auf jeden Fall auch das passende Rad für Ihr Kind dabei.