Gazelle Ultimate

Ultiem gevoel van vrijheid.

Deze fiets laat je optimaal genieten van je vrije tijd. En fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Ultimate is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Ontdek het zelf.

  • Dynamisch design
  • Geïntegreerde accu
  • Brede 47 mm banden

"Puur fietsgenot"

Dynamisch design


Het dynamische en eigentijdse design in combinatie met de integratie van onderdelen maken de Ultimate een opvallende en stijlvolle verschijning. Kabels zijn subtiel geïntegreerd in het balhoofd en je vergeet bijna dat het een e-bike is door de unieke integratie van de motor én accu. Deze snelle e-bike is er ook in een Speed Pedelec uitvoering.

Geïntegreerde accu


De Ultimate komt altijd met een 500wh intube accu. De krachtige Bosch motoren zijn geïntegreerd in het middelpunt van de Ultimate, waardoor een perfecte gewichtsverdeling ontstaat. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate heerlijk stabiel.

Brede 47 mm banden


De brede 47 mm banden, geveerde voorvork en de ergonomisch gevormde handvatten brengen het comfort naar een ongekend hoog niveau. Niet eerder was sportief fietsen zo comfortabel.

Ultimate speed e-bike range


Snel en ontspannen een lange afstand afleggen? Met de Ultimate speed e-bike bereik je snelheden van 45km/h en kom je overal uitgerust en ontspannen aan. Het dynamische design, waaronder hoogwaardige, innovatieve technologie schuil gaat in combinatie met de integratie van accu en motor maken de fiets uiterst stabiel. Alle eigenschappen van de Ultimate speedbike zijn dan ook berekend op hoge snelheden. De Ultimate speed e-bikes zijn voorzien van additionele veiligheidsmaatregelen zoals remverlichting en een toeter. De high-step modellen kunnen worden uitgebreid met een tweede accu, waardoor je nog verder en langer kunt fietsen.

Bekijk Ultimate Speed pedelecs

Gazelle Ultimate

Share your pictures on Instagram with #gazellebikes or @gazellebikes and we will show them!