Partners & Sponsoring

Gazelle voert een harmonieus sponsorbeleid. We hebben ervoor gekozen om ons structureel te verbinden aan enkele landelijke initiatieven. Voor regionale sponsoraanvragen kun je het beste contact opnemen met een Gazelle fietsenwinkel in de buurt.

Spinnin' Records en Gazelle

Spinnin' Records heeft een unieke Gazelle city bike gestyled. Deze limited edition is super handig voor jouw leven in de stad, want hij kan tegen een stootje en vervoert al je spullen! In black mat of premium white. Vanaf nu verkrijgbaar via Gazelle.nl!

Lees meer over onze samenwerking

 

Velo-city 2017

Schrijf je in voor een rondleiding bij Gazelle

Velo-city 2017 is het grootste fietscongres ter wereld, dit jaar gehouden in Arnhem en Nijmegen. Tijdens Velo City 2017 is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de grootste en meest moderne fietsfabriek ter wereld - het Gazelle Innovation & Production Center. 

Lees meer over Velo-city en de rondleiding

Kris Kross Door Amsterdam!

Tijdens ADE 2016 zijn wij samen met DJ trio Kris Kross Amsterdam op zaterdag 22 oktober op de fiets door Amsterdam gegaan! De DJ’s draaiden die avond op drie locaties: Bitterzoet, Supperclub Cruise en Club Up. Heb jij een passe-partout voor dit event bemachtigd? Dan mocht je met de DJ's mee fietsen van locatie naar locatie en uiteraard dansen in elke club waar Kris Kross Amsterdam die avond heeft gedraaid!

Lees meer over de samenwerking van Gazelle met Kris Kross Amsterdam!

NOC*NSF

Sinds 2013 is Gazelle sponsor van het NOC*NSF. Het Nederlands Olympisch Comité heeft als doel (top)sport in Nederland te bevorderen. Bekende sporters uit het Nederlands Olympisch Team als turner Epke Zonderland, windsurfer Dorian van Rijsselberghe, zwemster Femke Heemkerk en atlete Dafne Schippers zijn daarbij ambassadeur van Gazelle. De energie die deze atleten in de sport stoppen om de top te bereiken, past bij de passie die wij als fabrikant steken in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige fietsen.

Lees meer over ons partnerschap met NOC*NSF!

Dorian NOC NSF

Gazelle steunt Spieren voor Spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Stichting Spieren voor Spieren vindt dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient.

Gazelle wenst dat alle kinderen kunnen sporten en bewegen, ook als zij beperkt zijn door een spierziekte. Om die reden is Gazelle een innige samenwerking aangegaan met Stichting Spieren voor Spieren. Wij stellen elke maand een elektrische fiets ter beschikking voor kinderen met een spierziekte. Gazelle is trots een bijdrage te kunnen leveren aan een betere kwaliteit van leven voor kinderen met een spierziekte.

Bekijk ons partnerschap.

Vael Ouwe

De Vael Ouwe is één van de bekendste fietsklassiekers van Nederland. Dit terugkerende fietsevenement voor race- en toerfietsen wordt verreden over natuurgebied De Hoge Veluwe.

Gazelle is partner van de Vael Ouwe. Een deel van de opbrengsten wordt geschonken aan een goed doel.

Lees meer over de Vael Ouwe.

Vael Ouwe
Gazelle steunt metakids

Gazelle steunt Stichting Metakids

Stichting Metakids werft fondsen voor onderzoek naar stofwisselingsziekte bij kinderen. Kansloos bestaat niet! Er worden in Nederland zo’n 800 kinderen per jaar geboren met een stofwisselingsziekte. Dat is meer dan twee per dag. Voor de meeste stofwisselingsziekten bestaat nog geen behandeling. Dus veel van deze kinderen halen hun 18e verjaardag niet. Metakids vindt dit onaanvaardbaar.

Gazelle doneert per verkochte kinderfiets een bedrag aan Stichting Metakids. Graag dragen wij ons steentje bij aan deze stichting, zodat Metakids de onderzoeken kan bekostigen die hard nodig zijn om stofwisselingsziekten te bestrijden.

Lees meer over Gazelle en Stichting Metakids

Campinglife

Koninklijke Gazelle doet ook dit seizoen mee aan het tv-programma Campinglife van RTL4. In het vijftiende seizoen van dit populaire outdoorprogramma reizen Sander Janson en Gaby Blaaser Europa door op zoek naar mooie kampeerplekken. En daar blijkt ook prachtig gefietst te kunnen worden.

Bekijk onze fietsen in dit seizoen van Campinglife.

Gazelle en Campinglife rtl 4

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste fietsnieuws, tips over onderhoud van jouw Gazelle-fiets en acties en aanbiedingen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
E-mailadres is verplicht
E-mailadres is niet valide
Oeps er is iets fout gegaan.

Bedankt voor het inschrijven!

Mijn opgeslagen fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Mijn te vergelijken fietsen
{{ item.Name }} {{ item.Name }} v.a. € {{ item.Price }},-
Winkelmand {{ bikes.length }}
{{ bike.BikeModelName }} {{ bike.Config.FinanceType == FINANCE_TYPE.LEASE ? "Lease" : "Financieren" }} Voeg nog een fiets toe Bestellen